O femeie decedată a fost găsit într-o remorcă acoperită cu prelată, parcată într-un cartier de blocuri. Sora ei a fost găsită, în apropiere, cu agresiuni grave, dar încă în viață

Last Updated on iunie 11, 2024

O femeie decedată a fost găsit într-o remorcă acoperită cu prelată, parcată într-un cartier de blocuri. Sora ei a fost găsită, în apropiere, cu agresiuni grave, dar încă în viață 1

Corpul neînsuflețit al unei femei a fost descoperit într-o remorcă parcată între blocuri. O altă femeie a fost descoperită în apropiere, cu de răni grave, însă era încă în viață. Aceasta ar fi sora femeii care a fost găsită decedată. Polițiștii suspectează că surorile ar fi fost victimele unor proxeneți.

Locuitorii de pe strada Oneștilor din Oradea au avut parte de un șoc marți dimineața: într-una dintre parcările de lângă blocuri, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, a fost găsit un cadavru. La fața locului au sosit mai multe echipaje de Poliție, criminaliști și „mascați”. Zona a fost împrejmuită cu o bandă de delimitare, scrie stiripesurse.ro.

Cea de-a doua victimă, tot femeie, a fost găsită în imediata apropiere a locului în care a fost găsit cadavrul, oamenii legii au găsit o femeie subnutrită și cu răni pe tot corpul, care a fost dusă de urgență la spital. Femeia avea multiple leziuni, dar încă în viața, potrivit Digi24. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist. Potrivit unor surse citate de presa locală, cele două femei sunt surori.

Din primele informații, ar fi vorba despre cadavrul unei femei aflate în descompunere, conform surselor Bihoreanul. Detaliile privind mascarea cadavrului acesteia sunt de asemenea șocante: corpul a fost găsit într-o valiză acoperită cu moloz și abandonată într-o remorcă din parcarea cartierului.

Cele două surori locuiau în apartament alături de o altă femeie, mai în vârstă decât ele. Despre toate trei, oamenii legii au aflat că practicau prostituția, astfel că nu este exclus ca ele să fi devenit victime ale proxeneților care le exploatau.

Se fac cercetări pentru infracțiunea de omor, în cazul femeii găsite moartă. Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și dus la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru necropsie. Medicii legiști vor stabili cauza morții victimei.

La fața locului, criminaliștii au continuat cercetările, luând probe de pe remorcă. Remorca era parcată în zona dinspre strada Chimiei, între două locuri de parcare blocate cu stâlpișori, indicând că acel loc nu poate fi ocupat liber, ci doar dacă este cumpărat în prealabil.

Interesant este și că atât cadavrul femeii, cât și sora ei subnutrită au fost găsite în urma aceluiași apel la 112 făcut marți dimineață de un bărbat. Deocamdată, nu se știe implicarea lui în poveste.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă. Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți.

Previous Story

 Foto Brașov. Heaven Camping Bran, peisaj de poveste la Sohodol. „Weekenduri în natură, evadare ideală din agitația cotidiană, peisaje spectaculoase și activități în aer liber, alaturi de familie și prieteni”

Next Story

Lacul din Ardeal, unic în lume. Poți face baie în apă rece, dar și caldă în același timp. Se află la aproape 3 ore de Brașov