Foto Brașov. Început de sezon la Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic cu cabană boutique cu bungalowuri premium, la o oră distanță de Brașov

Last Updated on iunie 8, 2024 Foto Brașov. Început de sezon la Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic cu cabană boutique cu bungalowuri premium, la o oră distanță de Brașov 1

Brașovenii care vor cîteva zile liniștite pot alege Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic ultra all inclusive din Vama Buzăului, județul Brașov, o cabană boutique cu bungalowuri premium, restaurant bufet, open bar, facilitati Spa, club pentru copii, piscina exterioara incalzita, parc de distractie, teren de sport, ping-pong.

Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive:Oferta de inceput de sezon! Rezerva acum un sejur ultra all inclusive pentru perioada 2-20 iunie la Vama54 Family Resort in Ciucas (statiunea turistica Vama Buzaului, jud Brasov) cu reduceri de inceput de sezon dupa cum urmeaza:
Rezervarile de minim 6 nopti de cazare beneficiaza de 20% reducere!
Rezervarile de minim 3 nopti de cazare beneficiaza de 15% reducere!

Foloseste codul promotional 33670770 si obtine tarife reduse!
Vei beneficia in tariful platit pe langa cazare in camera selectata de toate mesele incluse (intrare cu cina, iesire cu mic dejun), consumatie nelimitata de la bar, acces la piscina exterioara incalzita si la toate facilitatile si activitatile disponibile in complex.
Te asteptam cu drag! Mai multe informatii pe www.vama54.ro sau la 0775167223 (recomandam mesaj whatsapp) deoarece linia este foarte ocupata. Aplicatia de rezervari este disponibila pe www.vama54.ro sau direct accesand: https://vama54.pynbooking.direct/”

Foto Brașov. Început de sezon la Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic cu cabană boutique cu bungalowuri premium, la o oră distanță de Brașov 2 Foto Brașov. Început de sezon la Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic cu cabană boutique cu bungalowuri premium, la o oră distanță de Brașov 3

Situat in Rezervatia Naturala Muntii Ciucas la aproximativ trei ore si jumatate de Bucuresti si o ora de Brasov, complexul turistic Vama54 Family Resort 3* va ofera experiente turistice perfecte alaturi de familie sau prieteni, intr-un cadru natural superb, fiind inconjurat de dealuri impadurite si pasuni alpine. Altitudinea la care am construit Vama54 Family Resort este 877m, la poalele Ciucasului, la aproximativ 4 ore de varful Ciucas!

Foto Brașov. Început de sezon la Vama54 Family Resort Ultra All Inclusive, un complex turistic cu cabană boutique cu bungalowuri premium, la o oră distanță de Brașov 4

Acomodarea cu caini este posibila numai la bungalowuri. Oaspetii cu caini de companie trebuie sa plateasca un depozit de daune la check-in in valoare de 1500 lei returnabil la plecare daca nu exista daune. De asemenea acestia nu au acces in zonele interioare de servire a mesei, respectiv in restaurant sau pe terasa inchisa. Va recomandam in cazul in care aveti un caine talie mare sa sunati inainte de a rezerva pentru a primi confirmarea ca acceptam.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Reîncep zborurile spre Roma, acum cu Fly Lili

Next Story

Școala m-a învățat să mint”: Critici aduse sistemului educațional de o șefă de promoție