Mai multe explozii în Brașov, la conductori electrici – 46 de persoane au fost evacuate

Last Updated on iunie 8, 2024 Mai multe explozii în Brașov, la conductori electrici - 46 de persoane au fost evacuate 1

Vineri seară, 46 de persoane au fost evacuate în Brașov după o serie de explozii la conductori electrici, la intersecția străzilor Griviței cu Mircea cel Bătrân, scrie Monitorul Expres.

Potrivit ISU Brașov, la fața locului s-au deplasat un echipaj CBRN, 2 autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.
Au fost evacuate 46 de persoane și nu s-au înregistrat victime. O singură persoană a suferit un atac de panică și i s-a acordat asistență medicală.

„Au fost evacuate 46 de persoane şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime. O singură persoană a suferit un atac de panică şi i s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, conform brasov.net.

La locul incidentului a ajuns și o echipă de la Electrica și de la Distrigaz. La finalul misiunii, locatarii s-au întors în locuințe.

Da, am fost evacuati din apartamente pana cand cei de la ISU si Electrica, Distrigaz au verificat daca sunt scurgeri de gaz sau vreun potential risc de alta explozie
Dupa finalizarea tuturor verificarilor pe scara blocului, in beci si in imprejurimile blocului am primit permisiunea sa ne intoarcem in locuinte.

Locatarii au fost cooperanti si evacuarea s-a efectuat in conditii f bune.
Mentionez ca, in acea zona sunt probleme de foarte multi ani, instalatiile fiind de prin 1978 si poate sunt si subdimensionate cerintelor actuale” a scris o brașoveancă pe Facebook.

Previous Story

(Foto) S-a redeschis Cabana dintre Brazi. Cabana are o capacitate de 12 persoane și se închiriază integral

Next Story

Confuzie fatală de pedale: Șoferița care a lovit mortal o prietenă conducea o mașină automată