Cât costă o noapte de cazare la hotelul pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor în Vama Veche

Last Updated on iunie 28, 2024 Cât costă o noapte de cazare la hotelul pe care îl au Adela Popescu, Gina Pistol și Irina Fodor în Vama Veche 1

Smiley, Adela Popescu și Răzvan Fodor au deschis hotelul  situat în celebra stațiune Vama Veche , considerată odată stațiunea tinerilor dornici de distracție, dar cu puțini bani.

Camerele de la parter cu terasă vă oferă un răgaz intim, îmbinând aspectul modern cu farmecul tradițional. Cu pat dublu sau twin, camerele sunt spațioase și dispun de tot confortul necesar pentru a vă bucura de fiecare moment al escapadei la malul mării.

Toate camerele au baie proprie, sunt dotate cu TV, minibar, spațiu depozitare haine, uscător de păr, halate, prosoape și papuci, cosmetice hoteliere. Aceste camere pot găzdui un număr de 2 persoane, sau 3 persoane ca excepție, prin adăugarea unui pat suplimentar. La cerere, putem adăuga pătuț pentru bebeluși”, este descrisă o cameră, pe site-ul hotelului.

Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina «ca în Bali, mamă»!”, a subliniat Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

Conform playtech.ro, dacă te gândești să mergi aici în perioada 15-18 iulie, vei scoate nu mai puțin de 4.500 de lei, având în vedere că pe noapte te costă 750 de lei. Iar dacă vrei să mai prinzi una din cele 14 camere acum, având în vedere că prețul pe noapte este de 650 de lei, atunci suma totală, tot pentru 6 zile, ar fi de 3.900 de lei.

Dacă te bate gândul să strângi ceva bani pentru luna august, îți spunem că atunci prețul sare la cel puțin 850 de lei pe noapte, deci pentru 6 zile vei plăti în total, suma de 5,100 de lei, dar vei beneficia de una din camerele cu pat dublu sau twin, minifrigider, climatizare, zonă de relaxare, balcon, sau terasă care dispune de mobilier exsterior.

Scumpiri la mare
Hotelierii raportează o ocupare de peste 90% până la sfârșitul lunii iunie, dar bucuria turiștilor ar putea fi umbrită de majorarea prețurilor.

Până la 30 iunie, turiștii pot beneficia de tarife mici. De la 1 iulie creștem cu 15% tarifele actuale. În această perioadă, rata de ocupare depășește 90%, puține camere disponibile. Pentru iulie, cererea e ridicată. Vobim de o rată medie care depășeste 80%.”, a precizat un hotelier, potrivit Antena 3 CNN.

În paralel, pentru a asigura respectarea standardelor de igienă și siguranță, autoritățile au intensificat controalele pe litoral. 40 de inspectori de la ANSVSA vor patrula în fiecare serie de două săptămâni, verificând că toate unitățile de cazare respectă regulamentele impuse.

În ciuda ajustărilor financiare, variantele all-inclusive rămân extrem de căutate, oferind turiștilor un pachet complet de servicii într-un mediu relaxant și sigur.

Previous Story

Ai putea primi banii înapoi pe unele bonuri de cumpărături. Guvernul pregăteşte sistemul “credit fiscal”

Next Story

(Video) Fermierii aruncă la gunoi fasolea verde și pepenii. “La gunoi, na! Decât la samsari!”