FlyLili te duce de la Brașov la München să vezi meciul Tricolorilor din optimi!

Last Updated on iunie 27, 2024 FlyLili te duce de la Brașov la München să vezi meciul Tricolorilor din optimi! 1

Naționala României s-a calificat aseară în optimi la Europene și va întâlni Olanda. Compania FlyLili anunță că te duce la Munchen pentru a vedea meciul.

FLY LILI: „FlyLili te duce de la Brașov la München să vezi meciul Tricolorilor 💙💛❤️ din optimi!
România este în optimile de finală la EURO, iar acum ai șansa să fii alături de Tricolori și să îi susții direct de pe stadion!
Trăiește emoția meciului și rezervă-ți acum biletul pe flylili.com.
🚀 FlyLili – Călătorește rapid și confortabil către inima acțiunii!”

La finalul partidei, Denis Drăguș, atacant care a fost titular în toate cele trei partide disputate de elevii lui Edi Iordănescu în Grupa E, a oferit declarația serii. Acesta a ținut să sublinieze că românii „s-au obișnuit să termine pe locul 1”, făcând referire și la campania de calificare pentru EURO 2024.

Ne-am cam obișnuit să terminăm pe locul 1, nu? Mai avem un meci, următorul meci, și sperăm și credem cu tărie că vor urma și alte meciuri. Vom fi echilibrați, dar ne vom bucura de această calificare. E important să respectăm ce am făcut până acum, orice adversar ar fi”, a declarat Denis Drăguș, la finalul partidei cu Slovacia, citat de Pro Sport.

Jurnaliștii olandezi nu se așteptau ca România să câștige Grupa E și să întâlnească ”Portocala Mecanică” în optimile EURO 2024
Presa din Olanda a reacționat imediat după ce trupa lui Ronald Koeman și-a aflat adversarul din optimile Campionatului European. Jurnaliștii de la De Telegraaf au remarcat că naționala lor va întâlni ”surprinzătoarea câștigătoare a Grupei E”.

”Țara est-europeană a devenit surprinzătoarea câștigătoare a Grupei E. Toate cele patru echipe au avut câte patru puncte, dar românii au ajuns pe primul loc. Au câștigat cu 3-0 împotriva Ucrainei și, prin urmare, au marcat în total cu un gol mai mult decât Belgia”, au notat batavii.

”Victoria în grupă le-a adus o bucurie imensă est-europenilor, care au avansat în sferturile de finală la Cupa Mondială din 1994 și la EURO 2000, dar nu au realizat prea multe în ultimii ani. România lipsește de la Cupa Mondială din 1998, iar victoria în fața Ucrainei a fost prima de la turneul final al Campionatului European din 2000 încoace.

Perioada de glorie a fotbalului românesc a fost în anii `80-`90, cu jucători precum Marius Lacătuș, Dorinel Munteanu și cel mai mare fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi. În actualul lot al României e inclus Ianis Hagi, fiul legendei fotbalului, care a fost numit Maradona Carpaților și a jucat de 125 de ori pentru țara sa”, au mai scris jurnaliștii olandezi, conform DigiSport.

Previous Story

(Foto) Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul în cupa unui buldoexcavator. Ar fi fost la “liniuţe”

Next Story

Festivalul fructelor de mare revine la Brașov. „Vă așteptăm să ne delectăm cu fructe de mare și pește”