Festivalul fructelor de mare revine la Brașov. „Vă așteptăm să ne delectăm cu fructe de mare și pește”

Last Updated on iunie 27, 2024 Festivalul fructelor de mare revine la Brașov. „Vă așteptăm să ne delectăm cu fructe de mare și pește” 1

Brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție a Festivalului Fructelor de Mare, care se va desfășura la Lacul Noua.
Evenimentul, programat în perioada 28 – 30 iunie, va atrage atât brașovenii cât și turiștii cu o varietate de preparate delicioase.

Organizatorii au pregătit o ofertă variată de bunătăți, accesibile pentru toate buzunarele. Printre delicatesele ce vor putea fi savurate se numără raci, homari, calamari, midii, caracatiță, scoici, king crab, paella, rapană, pui de baltă, dorada, păstrăv și redfish. Pentru desert, participanții se vor putea răsfăța cu kurtos kalacs și gogoși aromate.

În primele două zile, brașovenii sunt așteptați să deguste preparatele de la Lacul Noua între orele 12:00 și 23:00, iar duminică, între 12:00 și 22:00, scrie Biz Brașov.

Vă așteptăm să ne delectăm cu fructe de mare și pește, toate pregătite proaspăt și cu măiestrie, chiar în fața dumneavostră, la Festivalul Fructelor de Mare, care va avea loc weekend-ul acesta în Brașov”, au transmis organizatorii, potrivit Monitorul Expres.

Festivalul Fructelor de Mare a devenit deja o tradiție în Brașov, câștigând notorietate datorită echipei Prăvălia cu Raci. Evenimentul promite să fie un adevărat festin pentru gurmanzi și o experiență culinară de neuitat.
Participanții sunt așteptați să se bucure de preparatele savuroase și de atmosfera vibrantă de la Lacul Noua.

Previous Story

FlyLili te duce de la Brașov la München să vezi meciul Tricolorilor din optimi!

Next Story

Câți bani va lua FRF de la UEFA după ce România a câștigat grupa de la EURO 2024. Ce spune presa străină, după ce România s-a calificat în optimi