Concerte Delia, Holograf și Connect-R, Korn, Toy Dolls, la FITS, ASTRA Rock, ARTMania din Sibiu

Last Updated on iunie 13, 2024 Concerte Delia, Holograf și Connect-R, Korn, Toy Dolls, la FITS, ASTRA Rock, ARTMania din Sibiu 1

Brașovenii care vor vara aceasta să meargă la concerte o pot face la Sibiu, la 3 mari festivaluri. În Brașov nu va fi organizat nici în această un festival.  Evenimentele FITS, Astra ROCK, ARTMania și Focus In The Park vin cu prezența unor artiști prestigioși gata să le ofere sibienilor atmosfera de festival.

Concertele de la FITS
Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu – cu tema PRIETENIE – se desfășoară între 21 și 30 iunie și programează peste 830 de evenimente indoor, outdoor și online, scrie Turnul Sfatului.

La fel ca în fiecare an, de la această ediție nu vor lipsi concertele. Pe scena din Piața Mare vor urca Holograf, Connect-R & Orchestra Big Band Radio România dirijată de Simona Strungaru, Bella Ciao, Lithos Band, Paul Ciuci alături de Compact, Viorica şi Ioniţă de la Clejani & Taraful Clejanilor şi Kočani Orkestar.

H-Blockx, S.A.R.S și Toy Dolls la Astra Rock
Germanii H-Blockx, sârbii S.A.R.S și britanicii The Toy Dolls sunt primele trupe de pe afișul celei de-a treia ediții a festivalului ASTRA Rock, care va avea loc între 16 și 18 august 2024 în spațiul mirific al Muzeului în Aer Liber ASTRA din Sibiu.

Concerte la ARTMania
Cea de-a 17-a ediție a ARTMania va avea loc între 26 Iulie și 28 Iulie. Korn, una din cele mai influente trupe a scenei metal din ultimii 30 de ani la nivel global, va concerta în cadrul ediției din acest an a festivalului ARTmania, care are loc în Piața Mare a orașului.

Programul evenimentului pe zile:
Vineri, 26 iulie
– Satyricon
– The Flower Kings
– Alpha Q
– 3 noi trupe vor fi anunțate în curând

Sâmbătă, 27 iulie
– Korn
– Spiritbox
– Borknagar
– Monuments
– TAINE
– Awake The Demons

Duminică, 28 iulie
Duminică, în cea de-a treia zi de festival, show-urile din festival se vor muta în curțile muzeelor din zona centrală a cetății sibiene, locuri mai intime și potrivite pentru spectacolele programate pentru ultima zi a ediției din acest an. Acesta este primul pas în reintroducerea scenelor pe care în trecut au concertat nume iconice precum: Peter Hammill, Deine Lakaien, 65days of static, Tides of Nebula sau Hauschka.

Cine urcă pe scenă la Focus in The Park
În perioada 21-25 august, Focus in Tha Park revine în parcul SubArini.

Goran Bregovic and his Wedding and Funeral Orchestra (SRB), The Subways (UK), Alternosfera Theatroll (MD, Sun Brutal Pop FR), Delia, CTC, Omul cu șobolani, Luna Amară, HVNDS, Dora Gaitanovici, Aaron Sevilla și DJ Juicy M sunt numele care vor urca pe scena din Sibiu în cele cinci zile de festival.

Previous Story

Brașov. Ecran gigant în Piața Sfatului pentru primul meci al României la Euro

Next Story

(Video) Brașov. Contre George Scripcaru – Allen Coliban la Antena 3, pe motiv de renumărare. „Au fost foarte multe nereguli semnalate la Brașov”