Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, între blocuri. Ce spun părinții victimei

Last Updated on iunie 12, 2024 Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, între blocuri. Ce spun părinții victimei 1

Trupul unei femei a fost găsit într-un geamantan, lăsat într-o remorcă, în Oradea. Conform declarațiilor procurorilor, se pare că femeia a fost ucisă cu câteva zile în urmă. În paralel, sora victimei era într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor, confuză și epuizată. Poliția a reținut doi suspecți – care ar fi implicați într-o rețea de proxenetism, informează stirileprotv.ro.

Cadavrul femeii de 31 de ani a fost descoperit în remorcă, acoperită cu prelată albastră. Era înghesuit într-un geamantan de dimensiuni mari peste care fusese aruncat nisip. Un bărbat care trecea prin parcare a fost cel care a dat alarma după ce a simțit un miros neplăcut. Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul, se pare, s-a produs ori vineri ori sâmbătă. Urmează să se stabilească în urma autopsiei.”

Surse din anchetă spun că victima ar fi fost omorâtă în bătaie. Pe corpul ei erau vizibile leziuni la cap și se bănuiește că ar avea mai multe coaste rupte, dar și rupturi pulmonare.

Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o, într-un geamantan, în noua locație.”

Victima, au stabilit polițiștii, se numește Henriett Toth. Femeia era originară dintr-o localitate aflată la o oră de Oradea. Potrivit unei rude, plecase de acasă acum cinci ani, în Germania – și de atunci nu mai a ținut legătura cu cei din familie.

După descoperirea crimei, sora victimei – Rencsi – a fost găsită într-un apartament din zona parcării unde se afla cadavrul. Părea sechestrată acolo de mai multă vreme și a fost dusă de urgență la spital.

Hadrian Borcea, șeful UPU Oradea: „Încă vârsta nu e foarte clară, undeva între 20-30 de ani, cu foarte Vfoarte multe leziuni, la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriție, starea e gravă. Vânătăi și fracturi costale mai vechi, mai recente. E conștientă, vorbește cu foarte mare dificultate.”

Suspecții – un bărbat și o femeie – au fost duși la audieri. Indivizii, spun surse din anchetă, ar face parte dintr-un grup infracțional care se ocupă cu prostituția și proxenetismul. De la aceștia anchetatorii încearcă să afle – în primul rând – în ce relație erau cu cele două surori.

Părinții celor două fete au aflat vestea tragică în urmă cu puțin timp, de pe rețelele de socializare

Mama și tatăl lor nu au mai vorbit de foarte mult timp cu ele și nu mai știau ce se întâmplă. Șocul pe care l-au trăit când au aflat că una dintre fiicele lor a murit, iar cealaltă este în stare gravă, a fost uriaș.
”Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu în aceste momente. Din păcate, nu am mai vorbit de doi ani, nu am mai primit niciun telefon de la ele. Numai Dumnezeu știe ce s-a întâmplat… Nu știam cu ce se ocupau“, a declarat mama fetelor, la bihon.ro.

La rândul său, tatăl fetelor spune că ultima oară a vorbit cu fiica cea mare, Henrietta, care a fost ucisă și băgată într-o valiză, anul trecut în luna martie. A aflat de oribila crimă după pe Facebook au apărut știri despre caz și pozele fetelor.

Ieri seară am văzut pe Facebook ce s-a întâmplat. Din martie anul trecut nu am mai vorbit cu Henrietta, nu mai știam nimic de ea. Nu am știut cu ce se ocupă. Mi-a spus că merge cu un prieten din Valea lui Mihai, la Oradea, ca să muncească. Amândouă au lucrat la o fabrică, nu le era așa de greu financiar. Prima oară a plecat Renata la Oradea, după care a plecat și Henrietta“, spune tatăl tinerelor.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban a solicitat renumărarea voturilor. Reacția Biroului Electoral Municipal

Next Story

USR Brașov solicită renumărarea voturilor pentru Primărie. Coliban: „Este dreptul nostru să cerem clarificări şi o rezolvare din partea BEM”