O avarie la Transelectrica a lăsat Brașovul fără energie electrică. Făgăraș: Copaci căzuți și două mașini avariate, după furtună – Foto

Last Updated on iunie 30, 2024 Brașovul a rămas fără curent sâmbătă după amiază pentru aproximativ 20 de minute. Potrivit unor surse din cadrul Electrica Distributie, de vina ar fi o defecțiune la instalatiile operatorului de transport a energiei electrice Transelectrica, scrie Biz Brasov.

Pe lângă altele, au fost afectate și serviciile fixe de televiziune și internet de pe raza municipiului Brașov. Din fericire, avaria a fost remediată rapid.

Copaci căzuți și două mașini avariate în Făgăraș, după furtună
Furtuna de sâmbătă seara a creat probleme, la Făgăraș. Pompierii făgărășeni au fost solicitați să intervină în cartierul Tudor Vladimirescu, unde doi brazi au căzut din cauza vântului. Două mașini au fost avariate.

Potrivit pompierilor, la fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o echipa de la Electrica.

O avarie la Transelectrica a lăsat Brașovul fără energie electrică. Făgăraș: Copaci căzuți și două mașini avariate, după furtună - Foto 1 O avarie la Transelectrica a lăsat Brașovul fără energie electrică. Făgăraș: Copaci căzuți și două mașini avariate, după furtună - Foto 2

,,În urma manifestării fenomelor meteorologice, doi brazi s-au prăbușit și au avariat două autovehicule în municipiul Făgăraș. La fata locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o echipa de la Electrica. S-a intervenit pentru îndepărtarea copacilor”, a declarat maior Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, conform Salutfagaras.ro.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja 3 zboruri. „In urma acestei anularii, vă oferim următoarele opțiuni”

Next Story

(Foto) Doi soți concediați și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în Franța: „Ne-am dat seama că trăisem într-o cursă de șoareci”