Brașov. Trei indivizi geloși și înarmați au dat buzna la o nuntă. Un tânăr rănit a ajuns în stare gravă la spital

Last Updated on iunie 5, 2024 Brașov. Trei indivizi geloși și înarmați au dat buzna la o nuntă. Un tânăr rănit a ajuns în stare gravă la spital 1

Incident violent la o nuntă din comuna Mândra, județul Brașov. Trei bărbați s-ar fi dus la petrecere pregătiți pentru o răfuială și și-au atacat acolo inamicii.
Indivizii puși pe scandal s-ar fi dus la nuntă înarmați. Anchetatorii spun că aveau la ei o bâtă, cuţit, un spray lacrimogen și chiar și un pistol.

În toiul petrecerii s-ar fi năpustit asupra altor trei nuntași, iar pe unul dintre ei l-ar fi înjunghiat în brațul stâng.
Cel rănit, un tânar de 26 de ani, a fost transportat la spitalul din Făgăraș în stare foarte gravă. Pierduse mult sânge, iar medicii l-au dus direct în sala de operație, pentru a-l salva printr-o operație de urgență, scrie Stirile Pro Tv.

Procurorii spun că gelozia ar fi fost cauza violențelor. Victima însoțea la nuntă o femeie râvnită de unul dintre agresori.
În final, cei trei atacatori au fost arestați și sunt cercetați acum pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2024, într-un loc public situat pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil (bâtă/baton telescopic, cuţit, spray lacrimogen, pistol etc.), au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică”, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, care a deschis o investigație în urma scandalului, scrie Observator TV.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că scandalul a pornit de la o femeie şi că atât atacatorii, cât şi cei atacaţi erau participanţi la nuntă. Iniţial, cei trei agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei de judecată care a decis arestarea preventivă în dosarul care vizează infracţiuni de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Previous Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide Divertiland Water Park. „Sezonul acesta avem 12 restaurante noi”

Next Story

Aeroportul Brașov. Două noi curse charter au început zborurile. Bees Airlines și MGA Airlines vor efectua zboruri spre Antalya și retur