Brașov. S-a redeschis piscina exterioară de la Belvedere. „Vara aceasta, meriți un răsfăț la munte”

Last Updated on iunie 24, 2024 Brașov. S-a redeschis piscina exterioară de la Belvedere. „Vara aceasta, meriți un răsfăț la munte” 1

Restaurantul Belvedere din Brașov anunță că a redeschis piscina exterioară. Intrarea costă 90 de lei și primești un cocktail gratuit.

Restaurant Belvedere: „Vara aceasta, meriți un răsfăț la munte❤️ Hai la Belvedere, am redeschis piscina exterioară! Te poți bucura de aer curat, preparate pe măsură și mai ales o priveliște la înălțime ! 🤗
🏷️90 RON
🍸oferim 1 cocktail cadou
☀️Te așteptăm !”

Restaurantul Belvedere Brașov este unic prin farfuriile diversificate și operele de artă, pline de pasiune și serviciile ireproșabile! Mâncarea este cel mai esențial lucru de care noi avem nevoie, iar faptul că ne putem juca cu ingredientele și să dăm naștere unor gusturi interesante pentru a ne imbogăți sfera gastronomică, este impresionant.

Noi nu iubim doar bucătăria desăvârșită, ci și băuturile fine, vinurile premium, într-o atmosferă intimă și relaxantă!
Suntem de părere că prin pasiune și dedicare, orice lucru care pare nesemnificativ se poate transforma în cea mai frumoasă formă a sa.

Brașov. S-a redeschis piscina exterioară de la Belvedere. „Vara aceasta, meriți un răsfăț la munte” 2

Simți câteodată nevoia să lași de-o parte stresul cotidian și restaurantele pe care le găsești oriunde, ca să te poți delecta cu ceva special, de calitate!
Eleganța și rafinamentul le găsești la Restaurant Belvedere, unde cu siguranță vei avea parte de o experiență uimitoare, completă, datorită peisajului impresionant, servirii ireproșabile și farfuriilor fine cuisine!

Ne place să te uimim de fiecare dată, așadar Restaurant Belvedere își schimbă meniul o dată la 6 luni.
Avem o echipă profesionistă, care știe întotdeauna ce se potrivește pentru tine, iar experiența pe care maestrul nostru bucătar o are, își pune amprenta pe creațiile fără cusur pe care le face.

În caz că dorești ceva și mai impresionant, poți alege surpriza bucătarului, unde alegi carnea pe care o preferi, iar acesta îți va face o farfurie care nu este prezentă în meniu, ci special creată pentru tine!
Ești pregătit să descoperi adevărata bucurie a papilelor tale gustative?

Previous Story

Aeroportul Brașov. Fly Lili începe zborurile spre München, Stuttgart, Salonic, Nürnberg, Roma

Next Story

(Video) Patronul fabricii de cașcaval de la Ibănești a murit încercând să-și salveze angajații. Alți 3 bărbați au decedat în bazinul de decantare