Brașov. Petrecerile pentru copii continuă duminică la Cetățuie, în Piața Sfatului, sub Tâmpa, la Lacul Noua, în Piața Sf. Ioan, în Parcul Trandafirilor, în Parcul Nicolae Titulescu, la Centrul Cultural Apollonia și Teatrul pentru Copii Arlechino

Last Updated on iunie 2, 2024 Brașov. Petrecerile pentru copii continuă duminică la Cetățuie, în Piața Sfatului, sub Tâmpa, la Lacul Noua, în Piața Sf. Ioan, în Parcul Trandafirilor, în Parcul Nicolae Titulescu, la Centrul Cultural Apollonia și Teatrul pentru Copii Arlechino 1

Ateliere pentru copii, pictură pe față, spectacole și concerte diverse, inclusiv pentru cei mari, și un târg la Cetățuia Brașovului, jocuri sportive Sub Tâmpa și în Piața Sf. Ioan, la Urban Playfield, ateliere artistice în Parcul Trandafirilor la „JazzUP Young”, „Orășelul Copiilor” în Parcul Nicolae Titulescu, spectacole și ateliere la Festivalul Internațional Arlechino – Carnavalul Poveștilor, la Centrul Cultural Apollonia și Teatrul pentru Copii Arlechino. De asemenea, în Piața Sfatului continuă activitățile: Marathon, Treasure Hunt și jocuri, iar la Lacul Noua, Festivalul copiilor mari și mici.

După ce ieri au încântat publicul Mircea Baniciu și magicianul Robert Tudor, alături de mulți artiști, de pe scena de la Cetățuia Brașov, și azi, 2 iunie, puteți sărbători „Copilăria la toate vârstele” la „Cetățuia între lumi”, scrie mytex.ro.
Ziua de duminică începe la ora 10:00, cu bucurie și energie la cea de-a douăzecea ediție „Vivat copilăria pe tărâmul minunilor!”, alături de Claudia Mirițescu. Programul continuă cu muzică populară românească: începând cu ora 12:30, urcă pe scenă Grupul vocal instrumental tradițional 1Rapsodia” al Liceului Vocațional de Muzică ”Tudor Ciortea”.

La ora 14:30, continu seria poveștilor la Cetățuie alături de Teatrul Arlechino și „Cei trei purceluși” și, la ora 16:00, Asociația pentru Persoane cu Dizabilități Fizice Sf. Haralambie susține o reprezentație spectaculoasă.
După-amiaza zilei de 2 iunie înseamnă o adevărată călătorie muzicală, alături de Brass ensemble al Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea”, începând cu ora 16:45, și de Ansamblul vocal instrumental al Colegiului Emil Racoviță și Grigore Antipa, la ora 17:15.

Spre seară, de la ora 18:00, vor fi ritmuri de funk, afro-beat și jazz-fusion, îmbinate în maniera originală și hipnotizantă caracteristică muzicienilor de la Ruthless Chord Collective. Ultimul eveniment din seria „Cetățuia între Lumi: Copilăria la toate vârstele” începe la ora 19:00 și este un concert jazz de neratat, marca David Balogh Quartet – proiectul muzical a fost conceput de către David Balogh, un muzician brașovean care studiază jazz în America și care, în prezent, interpretează alături de un trio de muzicieni originar din Spania.

Prima zi a competiţiei Braşov Marathon a strâns peste de 1000 de alergatori la start
Participanţii s-au întrecut în cursele de ultramaraton, maraton si semimaraton. Concursul a început sâmbătă, iar cel mai tânar participant are doar un an. La cursele de maraton au concurat și octogenari.

Concurenții s-au descurcat de minune, primii care au trecut linia de sosire au fost cei de la Same Maraton, cu un timp de un pic peste o oră şi jumătate pentru cei 21 de kilometri străbătuţi. La maraton la 41 de kilometri timpii au fost în jurul a trei ore, trei ore şi jumătate, iar primul de la Ultra Maraton, cursa noastră regină de 70km, a sosit într-un timp de opt ore şi aproximativ 20 de minute de la start”, a spus Dumitru Chiriac reprezentantul Asociaţiei Club Sportiv Maraton, organizatorul evenimentului, conform Radio Romania Brasov.

Cursa copiilor va avea loc duminică. Sunt așteptați peste 800 de participanți pe traseele special amenajate în Centrul Istoric al Brașovului.

„Vom avea câteva străzi pe care le-am amenajat pentru ei, avem câteva trasee speciale pentru anumite categorii de vârstă. Avem o categorie de vârstă sub 6 ani, apoi între 6 şi 8 ani, între 9 și 11 ani și între 12 și 15 ani. Avem tot duminică programată şi cursa de cros, unde participarea este exclusiv peste 16 ani”, a declarat Dumitru Chiriac reprezentantul Asociaţiei Club Sportiv Maraton, organizatorul evenimentului.

Previous Story

Brașov. Astăzi se deschide Orășelul Copiilor, în Parcul Nicolae Titulescu

Next Story

 (Video) Trei tineri români luaţi de ape, în Italia. Patrizia, Bianca şi iubitul ei făceau fotografii când au fost luați de viitură