Brașov. „La Cocoș” investește 5,5 milioane de euro în supermarketul pe care îl va deschide în Brintex. „Biblia La Cocoş” ne li­mitează la un adaos mediu de apro­xi­mativ 9% ”

Last Updated on iunie 6, 2024 Brașov. „La Cocoș” investește 5,5 milioane de euro în supermarketul pe care îl va deschide în Brintex. „Biblia La Cocoş” ne li­mitează la un adaos mediu de apro­xi­mativ 9% ” 1

Brașovul va avea un nou supermarket cu prețuri reduse. „La Cocoș” investește 5,5 milioane de euro în supermarketul pe care îl va deschide anul acesta în Brintex. Patronul retailer-ului a dezvăluit cum reușește să mențină prețurile mai mici față de alte magazine
Bătălia de pe piața de retail din țara noastră este acerbă, însă un magazin românesc câștigă tot mai mult teren. Este vorba despre supermarketul La Cocoș, care a intrat recent în top 10 al celor mai importante lanțuri de magazine din țara noastră, scrie Biz Brasov.

La Cocoș este un retailer românesc ce a fost înființat de omul de afaceri Iulian Nica. Magazinele deținute de afaceristul ploieștean sunt recunoscute pentru prețurile mici și reducerile imbatabile. În ciuda faptului că marea bătălie de pe piața de retail din țara noastră se dă între giganții Carrefour, Kaufland și Lidl, magazinele La Cocoș au câștigat tot mai mult teren.

Astfel, după ce anul trecut a înregistrat o creștere de 36,5% a cifrei de afaceri, care a ajuns până la 974,3 milioane de lei, supermarketul La Cocoș a intrat în topul primelor zece lanțuri de magazine din România. Mai mult, vânzările celor trei magazine din Ploiești și București au fost mai mari decât cele ale Supeco, unul dintre brandurile lanțului Carrefour, care are 27 de magazine în toată țara.

Supermarketul La Cocoș își continuă expansiunea
Pentru acest an, retailerul La Cocoș și-a anunțat extinderea în țară prin deschiderea a două noi magazine. Primul supermarket va fi deschis la Brașov, în complexul comercial Brintex Discount Shopping Center.

La Cocoş a alocat un buget de investiţii pentru 2024 în valoare de aproximativ 16 milione euro pentru deschiderea celor două magazine noi, din care 5,5 milioane de euro pentru cel de-al patrulea hipermarket din Braşov, iar restul pentru cel din Pitești. Aceste investiţii fac parte din planul de dezvoltare care prevede extinderea reţelei cu cinci unităţi noi în patru oraşe din Romania, până la sfârşitul anului 2025!”, a declarat recent Iulian Nica, citat de Bugetul.ro.

În plus, supermarketul La Cocoș va stabili în acest an un nou record pentru comerțul românesc, și anume atingerea unei cifre de afaceri de un miliard de lei.

Cum sunt menținute prețurile mai mici față de alte magazine
Omul de afaceri Iulian Nica a dezvăluit recent cum reușește să mențină prețurile cât mai mici în magazinele sale. Aceasta a explicat că regula de bază prin care sunt stabilite prețurile este impunerea limitării adaosului comercial mediu la aproximativ 9%. Mai mult, el chiar a denumit această regulă „Biblia La Cocoș”, de la care niciunul dintre angajații săi nu are voie să se abată.

„Politica de sta­bilire a preţurilor de vânzare se face doar în baza unei reguli de aur, pe care, îm­preună cu echi­pa, am denumit-o „Biblia La Cocoş”. Această re­gulă de bază ne li­mitează la un adaos mediu de apro­xi­mativ 9% aplicat peste preţul de achi­ziţie al produselor. Echipa noas­tră nu se poate abate de la această regulă!“, a declarat Iulian Nica, conform brasov.net.

Previous Story

Se redeschide Transfăgărășanul. Atenție la urși! „Anul acesta a crescut numărul urşilor care se deplasează şi chiar staţionează pe partea carosabilă”

Next Story

(Video) S-a deschis cel mai mare Aqua Park al Transilvaniei, aflat la 2 ore de Brașov. Aqua Park Aria