Brașov. Incendiu Incendiu la magazinul Jysk: Toate persoanele aflate în interior s-au autoevacuat

Last Updated on iunie 25, 2024 Brașov. Incendiu Incendiu la magazinul Jysk: Toate persoanele aflate în interior s-au autoevacuat 1

Un incendiu a avut loc luni la un magazin de pe Calea București din Brașov. Nu s-au înregistrat victime, toate persoanele care se aflau în interiorul magazinului s-au autoevacuat, anunță Biz Brașov.

„Incendiu la panoul electric al unui magazin situat pe str. Calea București (mun. Brașov).
La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Toate persoanele care se aflau în interiorul magazinului s-au autoevacuat.
S-a intervenit prompt și incendiul a fost stins în scurt timp.
Nu s-au înregistrat victime”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, citat de mytex.ro.

Scandinavii de la JYSK au atins borna de 142 de magazine în România
Retailerul scandinav JYSK continuă expansiunea în România și deschide un nou magazin în Buzău, ajungând la 142 de unități în țară. Noul magazin va fi inaugurat joi, pe 16 mai, și se află în Buzău, pe Calea Eroilor, lângă Kaufland, scrie retail.ro.

În următoarele luni, JYSK va continua să deschidă noi magazine și să modernizeze magazinele mai vechi. Magazinul din Târgu Secuiesc a fost reamenajat conform celui mai nou concept, Store 3.0, și se redeschide tot pe 16 mai, urmând ca în vară să treacă printr-un proces de reamenajare și alte magazine, printre care cele din Iași, Alexandria, Brăila, Deva și Mediaș.

JYSK a inaugurat primul magazin din România în anul 2007, în Oradea. În prezent, retailerul scandinav deține 138 de magazine și 1.170 de angajați.

Previous Story

Detalii despre accidentul de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Patronul a murit sub ochii soției. Aceasta l-ar fi rugat să nu intre în bazin, văzând că ceilalți nu mai ies, dar acesta s-a dus după angajați

Next Story

(Video) Turiști români prădați de hoți în Grecia. S-au furat mașini și bani în plină zi: “Mie mi-a luat 500 de euro și vreo 900 de lei/ A deschis maşina ca şi cum ar fi maşina lui”