Brașov. Allen Coliban a solicitat renumărarea voturilor. Reacția Biroului Electoral Municipal

Last Updated on iunie 12, 2024 Brașov. Allen Coliban a solicitat renumărarea voturilor. Reacția Biroului Electoral Municipal 1

Allen Coliban a depus ieri seară o cerere de renumărare a voturilor exprimate la Alegerile Locale din 9 iunie în toate secțiile de votare din municipiul Brașov. Iată ce a comunicat Biroul Electoral Municipal

Exista o sesizarea din partea candidatului Allen Coliban cu privire la procedura de numărare a voturilor din mai multe secții de votare. Ca urmare solicită renumărarea voturilor din toate cele 188 de secțiile de votare. Sesizarea este pe rolul Biroului Electoral De Circumscripție Municipală nr. 1 – Brașov”, a comunicat purtătorul de cuvânt al BEM, citat de Biz Brasov.

Urmează ca Biroului Electoral De Circumscripție Municipală nr. 1 – Brașov să decidă dacă va aproba această solicitare și dacă voturile exprimate de brașoveni la Alegerile Locale din 9 iunie vor fi renumărate.

Consilier local USR după alegeri: „Cazuri de fraudă; suspiciuni și la Brașov”
George Boroda, consilier local USR Brașov, acitat de mytex.ro: „Este anunțat, la nivel de țară, un număr impresionant de cazuri de fraudă la aceste alegeri. Sistemul nostru de vot, cel românesc, este viciat și foarte ușor de înșelat. În atare condiții se impune renumărarea voturilor acolo unde există suspiciuni de fraudă. La Brașov există aceste suspiciuni și două partide au cerut această procedură. Totodată, pentru următoarele cicluri electorale, va trebui să avem un sistem mult mai avansat de vot, precum cel electronic”.

George Boroda, însă, a concluzionat: „Nu pot fi lideri cei care au furat. Acum fură un vot, mâine vor fura bugetele orașelor, poimâine țara cu totul”.

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu  a primit mandatul de consilier local, doar după contestație. „Am continuat să îmi caut dreptatea. Am găsit-o legată și ascunsă într-un cotlon de lege.  Așa că i-am dat drumul, să zburde!”

Next Story

Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, între blocuri. Ce spun părinții victimei