Aeroportul Brașov. Revine operatorul aerian HiSky

Last Updated on iunie 15, 2024 Aeroportul Brașov. Revine operatorul aerian HiSky 1

În ziua în care Aeroportul Brașov împlinește un an de la deschidere, revine o companie aeriană care a operat de aici și în 2023. Mai precis, sezonul estival trecut, fiindcă e vorba de zboruri charter.

HiSky, compania cu sediul la Chișnău, reia de astăzi cursele pe ruta Antalya – Brașov – Antalya. Acestea vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de sâmbătă, până în 21 septembrie.
Astfel, se ajunge la nu mai puțin de șase zboruri pe săptămână de la Ghimbav în Antalya (Turcia). Acestea sunt operate de TAROM, Corendon Airlines, Tailwind Airlines, MGA Airline, Free Bird și HiSky, scrie mytex.ro.

Tot astăzi, este programată o cursă charter spre Heraklion (Creta-Grecia), operată de Sky Express.
Tunisia, intrată de ieri, și Hurghada (Egipt) sunt celelalte destinații pentru vacanțele brașovenilor și nu numai, pentru care există zboruri de la AIBG.

Zeci de români, blocaţi toată noaptea pe aeroportul din Antalya
Scandal pe aeroportul din Antalya. Pasagerii unei curse cu destinaţia Bucureşti, care se întorceau din vacanţă, au fost nevoiţi să aştepte mai bine de 10 ore pentru a fi îmbarcaţi în aeronavă.
Aeroportul Brașov. Revine operatorul aerian HiSky 2

Ignoraţi chiar şi de compania aeriană, care nu a specificat nici până acum cauza întâzierii, oamenii ne-au trimis filmări pe Fii Observator. După o zi întreagă de chin, pasagerii, unii dintre ei însoţiţi de copii mici, au reuşit să ajungă la destinaţie abia după miezul nopţii.

Wizz Air a împlinit 10 ani de activitate pe Aeroportul Internațional Sibiu
Wizz Air a marcat vineri, 14 iunie 2024, un deceniu de activitate pe Aeroportul Internațional din municipiul Sibiu.
În august 2019, Wizz Air și-a stabilit baza la Sibiu, consolidându-și și mai mult angajamentul față de regiune, scrie Ora de Sibiu.

În ultimii zece ani, Wizz Air a transportat peste 2,5 milioane de pasageri către și dinspre Sibiu, ajutând familiile să se reunească, prietenii să se reconecteze și călătorii să exploreze noi destinații.

Aeroportul Brașov. Revine operatorul aerian HiSky 3

În prezent, Wizz Air oferă zboruri din Sibiu către cinci destinații. Este vorba despre Dortmund, Baden-Baden, Memmingen, Nurnberg și Londra.

În acest an, compania pune în vânzare peste 350.000 de locuri pentru zborurile spre și dinspre Sibiu.

„Astăzi marcăm o realizare deosebită: 10 ani de parteneriat de succes cu Wizz Air, inițiat cu lansarea primului zbor în anul 2014 spre Londra.

Am început și parcurs această călătorie comună cu încredere și optimism, iar astăzi putem afirma cu mândrie că am reușit să transformăm această viziune într-o realitate.

Privind înapoi, suntem mândri de drumul parcurs și de realizările obținute împreună. Privind înainte, suntem entuziasmați de oportunitățile care ne așteaptă și de perspectivele de creștere continuă.

Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm acest parteneriat, să ne adaptăm schimbărilor și să răspundem cu succes nevoilor pasagerilor noștri.

Vreau să mulțumesc echipei Wizz Air pentru dedicare și profesionalism.

De asemenea, sunt recunoscător celor aproximativ 2,5 milioane pasageri Wizz Air pentru încrederea acordată. La mulți ani de succes împreună!”, a precizat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Previous Story

Brașov. Planul lui Allen Coliban pentru adversarii politici: „Sesizări / Plângeri penale / Acțiuni în instanță/un grup de suport juridic, gata de acțiune”

Next Story

Făgăraș Fest cu Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, COMA, DJ Sets cu Dan Amariei