Aeroportul Brașov. O nouă destinație de vară, de astăzi, cu BH Air

Last Updated on iunie 14, 2024 Aeroportul Brașov. O nouă destinație de vară, de astăzi, cu BH Air 1

La aproape un an de la deschiderea sa, Aeroportul Brașov marchează un eveniment important: primul zbor către Tunisia, cu destinația orașul Enfidha. Cursa charter este programată în fiecare vineri, în perioada 14 iunie – 20 septembrie.

Zborurile sunt operate de BH Air, care mai asigură o destinație. Din 22 mai 2024, compania bulgară a dat startul curselor charter de vară de la Ghimbav, cu destinația Hurghada (Egipt), care vor fi efectuate până în 11 septembrie, scrie mytex.ro.

În ceea ce privește Tunisia, prima aeronavă aterizează astăzi, la ora 15:10, iar decolarea de pe Aeroportul Brașov se face o oră mai târziu, sosirea la Enfidha-fiind la 17.20, ora locală.

11 companii, 24 de destinaţii: Un an cu aeroport la Braşov, sărbătorit, dar nu cu mare fast
Sâmbătă, 15 iunie, se împlineşte un an de la inaugurarea Aeroportului Internaţional Braşov. Autorităţile judeţene au decis ca momentul să fie marcat fără prea mare fast, doar prin câteva evenimente la care sunt invitaţi şi copii.

În ciuda tot ceea ce s-a spus despre acest aeroport, să lăsăm să auzim sau să reflectăm doar asupra acelor elemente pozitive. Sâmbătă vom sărbători. Vă invităm acolo la ora 9:00. Nu facem o sărbătoare foarte fastuoasă, dar momentul este încărcat de emoţie. De ce? Pentru că 132.000 de pasageri care s-au perindat în Aeroportul Internaţional Braşov într-o perioadă de un an de zile este un lucru minunat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică Şerban, citat de bzb.ro.

La ora actuală, pe Aeroportul din Braşov operează peste 10 companii, una de linie (Wizz Air), restul charter-e, spre mai bine de 15 destinaţii. Alte 9 destinaţii vor fi disponibile de la sfârşitul acestei luni, după începerea zborurilor de linie de la Braşov de către compania Fly Lilly.

Previous Story

O familie s-a trezit cu un Logan în sufragerie, ziua în amiaza mare

Next Story

Brașov. Adrian Veștea îi răspunde lui George Scripcaru: „Față de anul 2020 am câștigat peste 7.000 de voturi, 6000 doar din municipiul reședință de județ!”