Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja 3 zboruri. „In urma acestei anularii, vă oferim următoarele opțiuni”

Last Updated on iunie 30, 2024 Aeroportul Brașov. Fly Lili a anulat deja 3 zboruri. „In urma acestei anularii, vă oferim următoarele opțiuni” 1

Au apărut deja primele probleme la Fly Lili, care a început zborurile zilele trecute. Compania anunță că amână deschiderea unor rute planificate să fie operate de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG/GHV), conform boardingpass.ro, preluat de mytex.ro.
Zborurile de duminică, 30 iunie, și din prima jumătate a săptămânii viitoare dintre Brașov și Nurnberg, Salonic și Roma au fost anulate, conform datelor din sistemul de rezervări. Astfel, blocajul ar urma să dureze până în 4 iulie 2024, cel puțin.

Conducerea Fly Lili a declarat în exclusivitate pentru Biz Brașov că a căutat să închirieze un avion pentru mâine în toate colțurile Europei, dar nu este niciun aparat disponibil pentru închiriere. Astfel încât, cursele de duminică nu vor mai avea loc, iar pasagerii care și-au cumpărat bilete vor fi despăgubiți imediat, prin returnarea banilor sau prin oferirea de vouchere valorice pentru alte curse.

Conducerea Fly Lili ne-a asigurat că zborurile de luni și miercuri vor fi asigurate, urmând ca în cel mai scurt timp situația curselor de la Brașov să fie soluționată prin sosirea aeronavei care a fost dedicată de companie pentru Brașov.

Iată comunicatul emis de companie în legătură cu situația zborurilor de la Brașov:

Stimate pasager,

Dorim să vă informăm că zborul dumneavoastră a fost anulat din motive operaționale.
Această anulare nu afectează programul de operare al companiei FlyLili.
In urma acestei anularii, vă oferim următoarele opțiuni:

Rambursarea integrală a biletului în contul utilizat pentru plată.
Rerutare gratuită pe următoarele zboruri disponibile.
Pentru modificarea datei de călătorie, accesați „Manage My Booking” și selectați noua dată de zbor.
Dacă alegeți rambursarea integrală, vă rugăm să ne trimiteți un email la customercare@flylili.com și să includeți codul de rezervare în email pentru a procesa rambursarea.
Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere.
Cu stimă,
Echipa FlyLili”

Programul anunțat inițial
Din 30 iunie, în fiecare joi şi duminică ar trebui să fie zborurile Braşov – Salonic – Braşov, din aceeași dată fiind programate cursele Braşov – Nürnberg – Braşov şi Braşov – Roma (Fiumicino) – Braşov, cu câte trei frecvenţe pe săptămână, în fiecare marţi, joi şi duminică. Din 20 iulie, zborurile spre şi dinspre Roma vor fi programate sâmbăta, lunea şi joia.
Barcelona ar urma să fie asigurată de Fly Lili cu două zboruri săptămânale: în fiecare sâmbătă, începând din 20 iulie, respectiv în fiecare marţi, cu primul zbor în 23 iulie.
Din 21 iulie, Fly Lili a anunțat că va efectua zboruri pe două rute: Braşov – Bologna – Braşov, în fiecare marţi, joi şi duminică, şi Braşov – Milano-Malpensa – Braşov, în fiecare miercuri, vineri şi duminică.
În iulie ar urma să înceapă şi operarea destinaţiei Istanbul cu trei zboruri săptămânale, luni, miercuri şi vineri.

Previous Story

Cinci copii au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare. “Au făcut mâncare şi au mâncat şi, după, la o jumătate de oră, au început să se simtă rău”

Next Story

O avarie la Transelectrica a lăsat Brașovul fără energie electrică. Făgăraș: Copaci căzuți și două mașini avariate, după furtună – Foto