Aeroportul Brașov. 12 curse dus-întors, din această săptămână. Încep cursele noi operatori

Last Updated on iunie 3, 2024 Aeroportul Brașov. 12 curse dus-întors, din această săptămână. Încep cursele noi operatori 1

Aeroportul Brașov este salvat în această vară de numeroasele curse charter spre locurile de vacanță, Turcia (Antalya), Grecia (Creta), Egipt (Hurghada) și, în curând, în Tunisia.
Săptămâna trecută, au început zborurile de acest tip compania românească TAROM, cea turcească Corendon Airlines și cea grecească Sky Express.

Din această săptămână, cursele charter se înmulțesc, de astăzi intrând operatorul turc Tailwind Airlines, cu zboruri spre Antalya. Din 5 iunie, compania Bees Airlines, înregistrată în România, deschide cursele de la AIBG aceeași destinație de vacanță din Turcia, iar de joi, spre Heraklion (Grecia), scrie mytex.ro.

Pe de altă parte, și în această săptămână, compania maghiară Wizz Air operează cele cinci curse dus-întors regulate pe relația Londra (Luton) și Dortmund.
Astfel, de azi, lunea, la zborurile de linie Londra – Brașov – Londra, operate de Wizz Air, se adaugă cursa charter dinspre și spre Antalya – Tailwind Airlines.

Marțea, TAROM operează zboruri pe aceeași relație Brașov – Antalya.
Miercurea, sunt zborurile charter Braşov – Hurghada (Egipt), operate de compania BH Airlines din Bulgaria, Brașov – Antalya, operate de Bees Airlines, și cele regulate Brașov – Londra, prin Wizz Air.

Joia, Bees Airlines are charter Brașov – Heraklion și Wizz Air, zborul de linie Dortmund – Brașov – Dortmund.
Vinerea, sunt programate zborul spre Antalya asigurat de compania Corendon Airlines și cel spre Londra, operat de Wizz.

Sâmbăta puteți să zburaţi în Creta, la Heraklion, cursele fiind asigurate de operatorul Sky Express.
Duminica, Wizz Air operează zborurile Dortmund – Brașov – Dortmund.

Aeroportul Brașov. Ziua cu 888 de pasageri
Miercuri, 29 mai, a fost o zi plină de activitate pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, cel mai tânăr aeroport al României. Cu un total de 7 mişcări aeroportuare, au fost 888 de pasageri care au trecut prin porţile aeroportului braşovean.
Potrivit datelor Aeroportului, zborurile de linie operate de Wizz Air au adus pe cursa Londra – Braşov 235 de pasageri, în timp ce cursa Braşov – Londra a avut la bord 228 de călători, scrie bzb.ro.

Către destinaţii mai exotice, BH Air a operat ieri zborurile charter către Hurghada. 118 pasageri au sosit de pe malurile Mării Roşii, iar 115 pasageri s-au îmbarcat cu destinaţia Egipt, probabil visând la plaje însorite şi ape cristaline.

Un moment special l-a constituit sosirea cursei private Braşov – Varşovia, asigurată de Enter Air, cu 187 de turişti polonezi, care au venit să descopere frumuseţile Braşovului. Aceşti vizitatori au sosit la noi duminica trecută, aducând cu ei o bucată din cultura poloneză, iar joi au decolat spre casă.

Previous Story

Tinerele românce luate de ape în Italia au fost găsite decedate. Nu se ştie nimic de băiatul care era cu ele

Next Story

(Video) Brașovul, luat cu asalt de turiști în a doua zi de vară. Raluca şi Sofia, Cipru: „Suntem surprinşi de frumuseţea oraşului! În Cipru nu e atât de verde! Mama mea a zis că poate o să ne mutăm aici, şi eu zic că poate da. Aici e mai frumos ca în Cipru, sigur!”