Accident în curtea casei. Tatăl dădea cu spatele și și-a accidentat mortal copilul de doar 1 an și jumătate

Last Updated on iunie 28, 2024  

Accident în curtea casei. Tatăl dădea cu spatele și și-a accidentat mortal copilul de doar 1 an și jumătate 1

Un copilaş de doar un an şi jumătate a fost ucis accidental de propriul său tată în curtea casei din localitatea Vorniceni, județul Botoșani. Bărbatul s-a urcat băut la volan şi a început să dea cu spatele, fără să observe că micuţul se afla chiar în spatele maşinii. Într-o clipă de neatenție, roata mașinii l-a lovit pe micuț, iar copilul a fost rănit extrem de grav.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00. Disperat, părintele a sunat la 112. Fără să mai stea pe gânduri, mama şi-a luat copilul în braţe şi a plecat spre cea mai apropiată unitate spitalicească din Săveni. Între timp, la faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, însă, în ciuda faptului că micuţul a fost resuscitat timp de 40 de minute, rănile suferite i-au fost fatale, informează observatornews.ro.

„A mers oleacă. Era sub maşină. Aici s-a întâmplat, a dat cu maşina, copilaşul a venit. Fără să vrea. Nu o vrut să îşi omoare propriul copil. Mai are o fetiţă de 7-8 ani. Mama copilului l-a dus la spital, a plecat înaintea sălvării. Erau vreo cinci maşini de poliţie. Tatăl dădea declaraţii la poliţie”, spune un martor al tragediei.

Vecinii sunt în stare de şoc, după ce au aflat tragedia. „E un băiat de treabă. Îl ştiu de om bun. M-a dus la doctor, el m-a adus. Nu ştiu cum ….Am fost şi la botez şi la nunţi. îl ştiam pe copilaş, se juca. Chiar e mort?”.

Poliția a deschis imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Tatăl copilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru determinarea exactă a nivelului de alcool în sânge.

Distrusă de durere, mama copilului a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook. „Inima și sufletul meu ieri s-a ridicat la ceruri,odihnă veșnică copilul meu iubit! Îngerul meu, de ce ne-ai lăsat, cum mai trăim noi fără tine!”. Mesajele de condoleanţe au curs la postare.

„Condoleanțe și multă putere să treceți prin aceasta mare durere”, „Sincere condoleanțe! Drum lin suflet gingaș! Multă putere familiei pentru a trece peste această durere! Fii puternică Paula”, „Offf Doamne!! Drum lin către rai îngeraș mic!” „Sincere condoleanțe Paula! Drum lin îngeraș mic! Acum cuvintele sunt de prisos,dar Bunul Dumnezeu sa va de-a putere să treceți peste acest necaz!! Îmi pare nespus de rău, fii puternică Paula!”, „Off câtă suferință Dumnezeu să-l odihnească în pace îngeraș frumos cuvintele sunt fără rost în aceste momente multă putere să aveți să treceți peste!”, „Ne pare nespus de rău pentru pierderea voastră… cuvintele sunt de prisos și nici nu prea le găsim pe cele potrivite, nimeni și nimic nu va putea alina durerea si lipsa îngerașului vostru. Vă suntem alături cu rugăciunile pentru putere! De acum el va fi îngerul vostru păzitor, Dumnezeu să-l odihneasca în pace și să-i vegheze somnul!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov. Ratare la aterizare a unui avion Wizz Air

Next Story

(Foto/Video) Ștrandurile și piscinele din Brașov. Se organizează chiar și un Pool Party