Brașov. Adrian Veștea îi răspunde lui George Scripcaru: „Față de anul 2020 am câștigat peste 7.000 de voturi, 6000 doar din municipiul reședință de județ!”

Last Updated on iunie 15, 2024 Brașov. Adrian Veștea îi răspunde lui George Scripcaru: „Față de anul 2020 am câștigat peste 7.000 de voturi, 6000 doar din municipiul reședință de județ!” 1

George Scripcaru s-a declarat mâhnit de faptul că, în municipiul Brașov, PNL a pierdut 10% din voturi față de alegerile din 2020, cu trimitere la Adrian Veștea, care este șeful PNL Brașov. Mâhnirea vine din faptul că el dorește să fie șeful PNL Brașov.

Rezultatul acestor alegeri mi-a adus si multa mahnire. Am vazut ca PNL, in municipiul Brasov, a pierdut enorm – zece procente fata de 2020. Cum este posibil? In ultimii trei ani si jumatate am fost un simplu membru si nu sunt eu cel care trebuie sa ofere explicatii pentru acest esec, dar cineva trebuie sa o faca”, a transmis Scripcaru, vineri, pe Facebook, conform mytex.ro.

Adrian Veștea i-a răspuns lui George Scripcaru într-o postare pe Facebook: „S-a încheiat numărarea voturilor! Însă, nu și luptele politice și, din păcate, nu și dezinformările!
Personal, vreau să îi felicit pe colegii mei liberali pentru modul exemplar în care s-au mobilizat în această perioadă! Partidul Național Liberal și candidații noștri au fost singurii atacați în campania electorală, de către toate celelalte forțe politice din județul Brașov. Ca în orice bătălie, unii au câștigat, alții au pierdut la câteva zeci sau sute de voturi, însă toți colegii mei și-au dus luptele politice cu demnitate, cum au știut mai bine!

În ceea ce privește rezultatul, PNL a câștigat aproape același număr de voturi ca în anul 2020 și, da, ca și mandate la Consiliul Județean, PNL are mai puține din motive lesne de înțeles într-un județ de dreapta! Cu toate acestea, PNL a câștigat detașat alegerile din județul Brașov!

Colegilor mei liberali din municipiul Brașov nu am să le reproșez nimic, s-au mobilizat exemplar, chiar dacă de multe ori au fost puși în situații dificile și atacați personal. Le mulțumesc! Și colegilor mei din județ le mulțumesc! Și celor care au câștigat, și celor care au pierdut! Ii asigur pe toti că rămânem împreună, că vom analiza și vom construi acolo unde este cazul!

În ceea ce mă privește, față de anul 2020 am câștigat peste 7.000 de voturi, 6000 doar din municipiul reședință de județ! Și asta demonstrează puterea PNL în municipiul Brașov!
Partidul Național Liberal a câștigat cu aproape 19.000 de voturi diferență de locul al 2-lea, votul politic pentru Consiliul Județean, urmat de USR și PSD!

Noi, liberalii, am dus o campanie bazată pe proiecte și faptele noastre, evitând atacul la persoană și conflictele!
La funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, deși am fost singurul atacat de cātre toți ceilalți candidați, am câștigat votul a peste 102.000 brașoveni, aproape dublu față de candidatul PSD și cu mai multe voturi decât candidații PSD si ADU la un loc! Îi asigur pe toți că îmi voi ține promisiunile din campania electorală, că voi lucra pentru marile proiecte de infrastructură, în parteneriat cu Primăria Brașov și cu primarul ales, George Scripcaru!

În Transilvania, votul politic arată că județul Brașov este pe locul 3 ca număr de voturi pentru PNL, după Bihor și Cluj!
Astfel, la nivelul județului nostru, sub sigla PNL mergem mai departe! Sunt convins că PNL va da viitorul președinte al țării, pe președintele PNL- Nicolae Ciucă!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc brașovenilor din tot județul! Îi asigur că am înțeles mesajele din această campanie și că voi acționa în consecință!
Continuăm!”

PNL va avea propriul candidat la prezidențiale
Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat vineri, 14 iunie, că formațiunea politică pe care o conduce va avea propriul candidat la alegerile pentru desemnarea viitorului președinte al României.

„Am avut o analiză a rezultatelor şi, sigur, am plecat de la datele pe care le avem astăzi de la BEC. Discutăm despre scorul politic al PNL, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi”, a susținut președintele PNL vineri, conform Adevărul.

Cu privire la rezultatele alegerilor locale, Nicolae Ciucă a ținut să-și exprime recunoștința față de cei care au mers la vot și au pus ștampila pe PNL și care, la următoarele alegeri, „vor cântări şi vor vedea toate realizările pe care PNL le-a realizat în administraţia locală şi la guvernare”, conform Agerpres.

La final, am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare şi, în unanimitate, toţi preşedinţii de filială au susţinut ca PNL să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale“, a mai adăugat Ciucă.

Acesta a mai precizat și că PNL va lua parte la guvernare și speră la „aceeaşi atitudine onestă şi de parteneriat politic” în coaliţie.

Marcel Ciolacu a declarat vineri că este exclus pentru el, ca premier, să mute alegerile prezidenţiale în decembrie, când a fost întrebat dacă este exclus pentru PSD ca data alegerilor prezidenţiale să fie mutată în decembrie.

„Dacă vrem să mergem cu şmecherie, şmecheria se opreşte la poarta Palatului Victoria. Guvernul reprezintă altceva decât şmecheriile şi calculele unora electorale”, a afirmat Ciolacu, după şedinţa conducerii PSD de la Brașov, scrie Libertatea.

Previous Story

Aeroportul Brașov. O nouă destinație de vară, de astăzi, cu BH Air

Next Story

(Video) S-au trezit cu ursul pe terasa magazinului chiar când primeau pe telefon avertizare Ro-Alert