(Video) 13 persoane rănite în explozia de la Dedeman, angajați și clienți. „Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD”

Last Updated on iunie 7, 2024 (Video) 13 persoane rănite în explozia de la Dedeman, angajați și clienți. „Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD” 1

Cosmin Andrei, primarul orașului Botoșani, a menționat că explozia de la magazinul Dedeman ar fi putut fi provocată de o defecțiune la rețeaua internă de gaz.

Cele 13 victime ale exploziei de la magazinul Dedeman Botoșani ar fi patru angajaţi şi nouă clienţi, spun sursele Antena 3CNN. Sursele mai afirmă că magazinul deține autorizație de securitate la incendiu.

Surse Antena 3 CNN spun că joi ar fi fost instalata o centrală pe gaz, undeva în zona de birourilor, iar cel mai probabil aceasta ar fi fost și cauza exploziei.
Înțeleg că a fost o defecțiune la rețeaua de alimentare cu gaze din interiorul magazinului. Victimele sunt angajați ai magazinului, pentru că explozia s-a produs în zona de birouri a magazinului. Toți cei zece oameni au fost transportați la spital. Din informațiile pe care le avem, nu este vorba de niciun client”, a mai spus primarul.

Zece bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 32 şi 63 de ani, au fost răniți, potrivit ISU Botoșani.
Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic. A fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital de arşi din ţară”, a transmis ISU Botoşani, citat de Hotnews.ro

Celelalte victime prezintă arsuri si traumatisme.

Două elicoptere SMURD de la Iași și Galați au fost trimise în Botoșani.
”Au fost mobilizate două elicoptere pe lângă echipajele terestre de la ambulanţa şi de la SMURD Botoşani, elicopterul de la Iaşi şi elicopterul de la Galaţi. În acelaşi timp, la Bucureşti, sunt puse pe stand-by un avion medicalizat şi un elicopter Black Hawk cu capacitate de transport de patru persoane în cazul în care va trebui să fie cineva transportat către Bucureşti. La acest moment, cel puţin una din persoanele care au fost rănite va pleca la Iaşi cu elicopterul, iar situaţia este în dinamică”, a declarat Arafat.

Previous Story

(Video) Explozie la Dedeman. A fost activat planul roșu de intervenție la magazinul din Botoșani

Next Story

Reacția Dedeman, după explozia magazinului. Un sfert din faţada magazinului este distrusă