(Video) Brașovul construiește. Lucrările avansează vizibil la Sala Polivalentă

Last Updated on mai 14, 2024
(Video) Brașovul construiește. Lucrările avansează vizibil la Sala Polivalentă 1
Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale și nu numai. În plus, în cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată la rândul ei cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri.

Subsolul Sălii Polivalente va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, precum și o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive. Adițional, sunt prevăzute spații tehnice, de depozitare, adăpost protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice, scrie Biz Brasov.

Parterul Complexului Sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public. Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1.

Mezaninul este dedicat publicului, având spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.

Etajul 1 va fi alocat atât publicului, cât și persoanelor VIP și presei.
În incinta noii Săli Polivalente vor fi amenajate, în total, 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 locuri de parcare pentru autocare și 3 locuri de parcare pentru autocamioane, conform brasov.net.

Grupul MIS, cei care au câștigat licitația pentru ridicarea acestei investiții, au prezentat, prin intermediul unei filmări, stadiul lucrărilor.

Previous Story

(Video) Invadați de albine. „Au fost găsite in cele mai neobișnuite locuri, spun apicultorii, sub scaunele de la terase sau chiar pe firele de înaltă tensiune”

Next Story

Legea care îi lasă fără carnet pentru 10 ani pe șoferii prinși băuți și drogați la volan a fost adoptată de parlamentari