Video Brașov. Fetiță lovită de o mașină pe trecere de pietoni. Fetița era pe trotinetă

Last Updated on mai 31, 2024 Video Brașov. Fetiță lovită de o mașină pe trecere de pietoni. Fetița era pe trotinetă 1

O fetiță a fost lovită din plin de o mașină, miercuri seara, pe o trecere de pietoni de pe strada Prunului din cartierul Noua. Incidentul a fost surprins de camera de bord a mașinii implicată în incident, potrivit informațiilor Brasov.net.

Din imagini se observă că fetița traversează de pe sensul opus strada, pe o trotinetă pentru copii. Copila își ia avânt și trece fără a se mai uita în lateral, după ce o mașină tocmai trecuse. Șoferul o observă prea târziu probabil și din cauza mașinilor staționate neregulamentar pe prima bandă după „zebră”.

Fetița este lovită în plin și cade de pe trotinetă, dar apoi se ridică rapid de pe carosabil. Traversarea trecerii de pietoni este însă interzisă pe bicicletă sau trotinetă, potrivit legislației rutiere.

„Miercuri, în Noua, pe trecere de pietoni nesemaforizată, șofer de 26 ani, Uber… Nu a schițat niciun gest de frânare, chiar dacă fetița mergea pe trotinetă”, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Detaliul care l-a dat de gol pe verişorul Raisei că a ucis-o pe copila de doi ani

Next Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. A fost inaugurat cel mai lung traseu de Via Ferrata din Pădurea Craiului: „Poți fi vizitat de acvile”