Video Brașov. 6 persoane rănite într-un autobuz RATBV, după o frână bruscă

Last Updated on mai 30, 2024 Video Brașov. 6 persoane rănite într-un autobuz RATBV, după o frână bruscă 1

Un autobuz a fost implicat joi într-un accident rutier pe Bd. 15 Noiembrie din Brașov. Potrivit ISU Brașov, 6 pasageri aflați în autobuz au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 3 ambulanțe SAJ și o motocicletă SMURD.

Celor 6 victime, 5 femei și un bărbat, li s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate. Acestea sunt conștiente, au vârste cuprinse între 21 și 72 de ani și au suferit diferite traumatisme (traumatisme faciale, abdominale, toracice, la membre), scrie Monitorul Expres.

Potrivit Poliției Brașov, mijlocul de transport local public de persoane ar fi efectuat o manevră, context în care șase călători, aflați în vehicul, s-ar fi dezechilibrat și ar fi suferit leziuni.

La fața locului se află direcționată o echipă, formată din polițiști rutieri și criminaliști, care desfășoară cercetări în vederea lămuririi circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Activitățile se efectuează în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(video Biz Brasov)

Reprezentanții companiei de transport a făcut primele verificări după accidentul cu șase victime, de astăzi, de pe Bulevardul 15 Noiembrie din Brașov, iar concluzia este aceeași cu informațiile pe care le avea mytex.ro: șoferul autobuzului a frânat brusc pentru a evita o coliziune.

Independent de cercetarea Politiei Rutiere, RATBV a făcut primele verificări cu privire la incident, verificari din care reiese faptul că soferul autobuzului a fost nevoit să utilizeze brusc frana de urgenta pentru a evita producerea unui accident de circulatie. Din pacate, in urma franarii puternice mai multe persoane s-au dezechilibrat in salonul autobuzului si au suferit raniri.

Ne pare rau pentru producerea acestui incident si facem din nou, si pe aceasta cale, un apel catre toti calatorii sa se asigure de barele din interiorul autobuzelor si troleibuzelor in timpul deplasarii”, a transmis purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan.

Previous Story

O persoană a murit aspirată de motorul unui avion, înainte ca aeronava să decoleze

Next Story

Brașov. Eveniment special dedicat celor mici, la Aerodromul Ghimbav, de 1 iunie