(Video) Au trecut două luni. Un apartament a fost ocupat abuziv de chiriași

Last Updated on mai 13, 2024 (Video) Au trecut două luni. Un apartament a fost ocupat abuziv de chiriași 1

O femeie care s-a trezit că niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu îi poate da afară aşteaptă de două luni ca autoritățile să rezolve problema.
Familia cu şase copii, care s-a mutat abuziv în apartament, spune că a închiriat locuinţa de la o rudă a femeii. Proprietara din București spune însă că nicio rudă nu a dat locuinţa spre închiriere.

În lipsa unei hotărâri judecătoreşti, noii locatari pot sta liniştiţi în casă, fără să poată fi evacuați. Anchetatorii fac în continuare cercetări pentru infracțiunea de tulburare de posesie, însă în astfel de cazuri legea spune că o persoană poate fi evacuată doar cu ordin judecătoresc, scrie Antena 3.

Sper să se dea un verdict favorabil. Am economisit și am adunat ban pe ban, că nu cumpăram aici în zona asta“, spune proprietara. “Poate s-or gândi domnii parlamentari să modifice, că uitați ce se poate întâmpla. Să intre peste tine în casă n-am mai pomenit. Sunt mai răi ca tâlharii la drumul mare.

Am zis că nu-i adevărat când am văzut. Am zis că e un vis urât și din păcate toate s-au întâmplat în realitate”, a mai spus femeia.

Femeia care s-a mutat în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie. Întrebată dacă are contract, aceasta a răspuns: “Nu se închiriază cu contract în ghetou!” La mai bine de o lună de la incident și mai multe sesizări, autoritățile competente nu au rezolvat situația. Pensionara caută cu disperare soluții.

“Deschid ușa să vadă cine e și închid imediat la loc”
Nu se poate discuta cu ei. Deschid ușa să vadă cine e și închid imediat la loc. La poliție, la fel. Mi-a venit un plic la o lună de zile în care îmi spun că numai în instanță pot să rezolv problema. Da, am un termen pe data de 3 iunie, fiindcă a încercat domnul avocat să facă niște demersuri să-i scot mai repede afară prin ordonanță prezidențială. Avocatului i-a trimis un plic cu confirmare de primire, iar lor o notificare în care li se cere să se mute.

Le-a dat termen de câteva zile. Mă tem de ei, sigur că da. Nu sunt oameni de încredere. Eu pe aici nu am mai venit, ci doar cu televiziunea. Nu am curajul să mai vin. Mă gândesc să o vând pentru că nu se poate sta aici. Speranța e să-i scot de acolo și să scap cât mai repede“, a declarat pensionara la Antena 3 CNN, conform DC news.

Previous Story

Foto/Video Brașov.  Festivalul Narciselor de la Vad

Next Story

(Video) Toscana din Ardeal. Destinație de vacanță pentru brașoveni: Grădina italiană superbă aflată la 3 ore de Brașov. Adună mii de turiști săptămânal