Surse: Verişorul Raisei, fetiţa de 2 ani găsită moartă, şi-a recunoscut fapta

Last Updated on mai 30, 2024 Surse: Verişorul Raisei, fetiţa de 2 ani găsită moartă, şi-a recunoscut fapta 1

Verişorul Raisei, principalul suspect în cazul morţii Raisei, şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse, anunță Antena 3. Este vorba despre unul dintre verişorii copilei de doi ani, un adolescent de 15 ani, care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acest verișor al Raisei, în vârstă de 15 ani, a fost primul ridicat de la fața locului și condus la audieri.
A fost foarte greu să îl convingă polițiștii să vorbească în permanență. A spus că nu el și-a omorât verișoara, însă după cum se știe, de la fața locului s-au ridicat foarte multe probe care au ajuns la București, scrie Antena 3.

Acolo s-au făcut toate expertizele și polițiștii craioveni, ajutați de specialiștii de la Institutul de Criminalistică din București, au putut să aibă probe absolut suficiente care să-l incrimineze.

Inclusiv, se pare că au reușit să dovedească faptul că pe pantalonii acestui tânăr erau urme de sânge care aparținea, bineînțeles, Raisei. Pus în fața acestor probe, tânărul a recunoscut că și-a omorât verișoara.

Urmează să aflăm ce motiv a avut să recurgă la acest gest cumplit.
Miercuri seara, înainte de miezul nopții, a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului.

În cursul acestei zile, verișorul Raisei va fi condus în fața magistraților de la Tribunalul Dolj pentru emiterea mandatului de arestare pentru următoarele 30 de zile.

O cameră de supraveghere a surprins-o pe micuţă când intră în locuinţa verişorului.
“Nu ne-am aşeteptat, a crescut cu noi în casă. Niciodată nu a fost agresiv cu noi, cu copiii. Am întrebat nepotul de copil, unde e? L-am întrebat şi aseară, şi de dimineaţă, am zis să-l luăm cu frumosul dacă i-a făcut ceva fetei. El o ţine pe a lui că nu i-a făcut nimic”, a declarat Stan Monica Camelia, matușa fetiței, conform Observator Tv.

Alături de tânăr, la audieri au fost duşi fratele lui, cu patru ani mai mare şi părinţii lor. De altfel, tatăl băieţilor a fost cel care a găsit cadavrul fetiţei.

Necropsia a arătat că Raisa a murit în chinuri. A fost sugrumată de criminal şi aruncată în râpa din spatele casei. Părinţii, întorşi de urgenţă în ţară, au multe semne de întrebare.

Nepotul nostru de 15 ani nu poate să fie singur implicat. Complice mai are pe lângă el”, spune mama copilei ucise.

Suspect este, spune familia, că în zona în care a fost găsită, trecuseră deja, de multe ori, echipele de căutări – sute de poliţişti şi câini antrenaţi care n-ar fi putut să nu observe cadavrul. Părinţii cred că ucigaşii Raisei au ascuns trupul.

“Noi credem că a fost omorâtă şi când au încetat câutările cu dronele, atunci au găsit punctul slab şi atunci a fost aruncată fetiţa”, spune tatăl Raisei.

Previous Story

Un producător de legume bio din Brașov explică modul în care alegem roșiile la piață sau supermarket. De ce nu trebuie să le păstrăm în frigider

Next Story

Brașov. Aplicație care va oferi date în timp real despre transportul în comun al RATBV