De ce Elena Merișoreanu consideră că Vlad Pascu este o victimă

Last Updated on mai 6, 2024 De ce Elena Merișoreanu consideră că Vlad Pascu este o victimă 1

În timp ce Vlad Pascu este blamat de o țară întreagă, Elena Merișoreanu sare în apărarea lui și spune despre acesta că este doar o victimă a societății. Artista a dezvăluit că a plâns din cauza situației în care a ajuns băiatul de bani gata, lăsat de capul lui, într-un moment în care nu mai știa ce face din cauza drogurilor, scrie RTV.

„Sunt îngrozită de ce se întâmplă. Îmi povestea un taximetrist cum copiii tineri sunt drogați. Îi păzesc dimineața, la școli și îi racolează pe cei care vin cu mașini de lux. Ce tactică pot avea! Le dau gratis și apoi îi șantajează.
Și acel copil, Vlad Pascu, e o victimă. De vină sunt polițiștii că l-au lăsat să plece, drogat și beat. Eu nu-l învinovățesc pe el, pentru că nu știa ce face.

Amărâtul de el. Copii bătuți de soartă. Există clinici particulare, iar la miliardele lor, părinții aveau datoria să-l ducă acolo, nu să-i dea o asemenea mașină. Am plâns pentru el, e o victimă a părinților și a poliției”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Cancan.ro.

Marșul tăcerii în Vama Veche! Protest față de modul în care se desfășoară procesul șoferului drogat Vlad Pascu
Zeci de tineri au participat zilele trecute la un marş de solidaritate în memoria celor doi studenţi ucişi de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, punctul de plecare fiind Vama Veche.

În urma unui tragic accident petrecut în vara anului trecut la 2 Mai, în care doi tineri au fost rupţi din viaţă de un şofer băut şi drogat, iar justiţia pare să fie oarbă şi surdă la strigătele de dreptate, ne unim într-un act de solidaritate şi protest. Pornim din Vama Veche şi ne îndreptăm către locul accidentului, pentru a demonstra că oamenilor din Vamă le pasă şi că nu suntem de acord cu modul în care este judecat acest caz. Ne dorim să arătăm lumii că suntem uniţi în faţa injustiţiei şi că nu vom tolera ca vinovaţii să scape nepedepsiţi.

Nu uităm şi nu vom uita niciodată pe cei doi tineri, Sebi şi Roberta, care şi-au pierdut viaţa într-un mod atât de tragic şi nedrept. Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate. Alătură-te nouă şi arată că dreptatea nu poate fi ignorată!”, se arăta în anunţul de chemare la protest postat pe Facebook de Asociaţia “Tânărul de azi, schimbarea de mâine” şi Corupţia Ucide.

În ciuda vremii nefavorabile, zeci de tineri au plecat într-un marş al tăcerii din Vama Veche spre 2 Mai. Tinerii au venit cu un banner uriaş pe care apărea poza lui Sebastian cu mesajul ”Cel mai iubit dintre pământeni e acum înger/ Îţi vom face dreptate”.

Valentin Olariu, tatăl studentului ucis de Vlad Pascu
Prezent la eveniment, Valentin Olariu, tatăl studentului ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, a arătat că acest marş este ”un strigăt de durere”, iar ideea a plecat de la prietenii copilului său.

Este foarte dureros (n.r. – să refac traseul), dar pentru copilul meu fac orice. (…) Suntem foarte supăraţi de ce se întâmplă în justiţia noastră. Suntem foarte supăraţi că ne va judeca iar doamna Ancuţa Popoviciu. Vom merge pe data de 9 (n.r. – mai) fără nicio speranţă şi vom aştepta apelul. (…) Este (n.r. – acest marş) un strigăt de durere. Vom face tot posibilul să ne audă cineva”, a declarat tatăl lui Sebi, scrie stiripesurse.ro.

Previous Story

(Video) Potop cu grindină. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, în Prahova

Next Story

Săptămână plină de evenimente pentru Junii Brașovului. Strochitul, Marțea cu plăcinte, Aruncarea în țol, Aruncarea buzduganului, Parada