Brașovean înecat în mare, în dreptul hotelului Sulina din Mamaia

Last Updated on mai 9, 2024 Brașovean înecat în mare, în dreptul hotelului Sulina din Mamaia 1

A fost identificat bărbatul care s-a înecat în mare, acum o săptămână. Este vorba de un brașovean.  A fost înregistrat primul înec în stațiunea Mamaia, chiar la început de sezon. Un bărbat de aproximativ 50 de ani nu a mai putut fi salvat. Alarma s-a dat în această dimineață, în jurul orei 6:00, când echipajele de prim-ajutor au fost alertate cu privire la un posibil înec în Marea Neagră, în zona hotelului Sulina. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de salvatori, inclusiv ambarcațiunea RIB. Persoana a fost recuperată, însă a fost declarată decedată, scrie tomisnews.ro. A fost predată echipajului SAJ.

La fața locului au ajuns și polițiștii. ”La data de 28 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui ɓărbat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului și a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Update
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Poliției Municipiului Constanța – Secția de Poliție Mamaia au identificat persoana care, la data de 28 aprilie a.c., a fost găsită decedată în Marea Neagră. Din investigațiile efectuate a rezultat că este vorba de un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Brașov. Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului, scrie focuspress.ro.

Previous Story

Bolt Food s-a lansat și la Brașov. Promoții în primele 2 săptămâni: Livrare gratuită și discount-uri la toate produsele din meniu

Next Story

(Video) Primul accident la limitatorul inteligent de viteză. Șoferul, amendat cu 990 de lei