Brașov. Vânătoare de dulciuri, de Paște, la Lacul Noua

Last Updated on mai 3, 2024 Brașov. Vânătoare de dulciuri, de Paște, la Lacul Noua 1

Copiii sunt invitați în prima zi de Paște la o  vânătoare de dulciuri, la lacul Noua din Brașov. O vânătoare de ouă de ciocolată va avea loc și în Victoria, județul Brașov.

Și anul acesta reușim sa organizam vanatoarea de dulciuri in Zona de Agrement Lacul Noua. Duminica 05.05.2024, prima zi de Paste, ora 12.00, copilasii insotiti de parinti si bunici sunt asteptati sa gaseasca outele ascunse in jurul Lacului Noua, apoi cu aceste oute vor identifica iepurasul si in schimbul fiecarui out vor primi ceva dulce.

Ca sa nu plece nici un copil cu mana goala, o sa apelam la fair play-ul fiecarui copil sa nu adune mai mult de 3 oute. Astfel toti copilasii vor pleca fericiti acasa. Activitatea este dedicata strict copilasilor intre 2 si 14 ani”, au anunțat organizatorii  pe grupul de Facebook Noua Brașov, conform mytex.ro.

Vânătoare de ouă la Victoria în a doua zi de Paşti
Toţi copiii din oraşul Victoria sunt aşteptaţi la o vânătoare de ouă, devenită deja tradiţională îm oraş.
În a doua zi de Paşti, 6 mai 2024, va avea loc vânătoarea de ouă, o activitate prin care cei mici sunt încurajaţi să îşi folosească spiritul de observaţie pentru a descoperi dulciurile ascunse în natură. Începând cu ora 13.00, se vor aduna cu toţii în parcul din spatele Casei de Cultură.

,,Avem o nouă surpriză pentru voi, un concurs care se numeşte ,,Oul de aur” și altul ,,Cel mai creativ ou pictat de copii”, astfel încât până atunci vă puteţi folosi talentul să împodobiţi în propria viziune un ou de Paşti. Ne vedem acolo, să căutăm dulciurile ascunse de Iepuraş! Este un concurs aflat deja la a treia ediție, propus de mine și aprobat în Consiliul Local”, a precizat primarul Camelia Bertea, conform Salut Fagaras.

Previous Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Se deschide „Litoralul Ardealului”. Cu cele 12 lacuri, unele dintre ele declarate monumente ale naturii, atrage turiștii din toate colțurile lumii

Next Story

Mihai Mărgineanu dezvăluie dezamăgirea sa față de modul în care se distrează adolescenții din ziua de 1 Mai