Brașov. Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Programul activităţilor, 3 zile

Last Updated on mai 24, 2024 Brașov. Profesorii Trăsniți vin la Dino Parc Râșnov, de 1 Iunie. Programul activităţilor, 3 zile 1

De 1 iunie, copiii şi nu numai, sunt aşteptaţi la Dino Parc Râșnov, alături de Profesorii Trăsniți și cei peste 120 de dinozauri prietenoși.
De Ziua Copilului, Dino Parc Râșnov și le-a pregătit celor mici experimente științifice amuzante și multe alte activități captivante.

De vineri, 31 mai, până duminică, 2 iunie, Dino îi așteaptă pe toți pasionații de dinozauri, de la mic la mare, cu activități tematice: cursă contracronometru în care participanții trebuie să găsească indicii și să răspundă corect la întrebări, atelier de arts & crafts în care cei mici își pot crea propria jucărie dinozaur, precum și un joc educativ, sub formă de quiz, la care copiii trebuie să răspundă pentru a primi diploma de paleontolog, scrie newsbv.ro

Programul activităţilor la Dino Parc Râşnov
Program activități pentru 31 mai – 2 iunie 2024:

Vineri, 31 mai: Atelier crafting & Olimpiada Dinozaurilor
Sâmbătă, 1 iunie: Spectacol Profesorii Trăsniți; Dino Hunt
Duminică, 2 iunie: Atelier crafting & Dino Hunt
Accesul la spectacolele și activitățile din perioada 31 mai – 2 iunie se face pe baza biletului de intrare în parc, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Nu se percep alte taxe suplimentare și nu este nevoie de rezervare.
Biletele pot fi achiziționate online, de AICI (cu o valabilitate de 6 luni în cazul achiziției online) sau direct de la intrarea în parc.

Ziua copiilor, la aerodrom
Aeroclubul României îi invită pe cei mici să descopere lumea fascinantă a aviaţiei, la Aerodromul Ghimbav, sâmbătă, în 1 iunie. Va fi pregătită o expoziţie statică a tehnicii de zbor, dar şi demonstraţii live. De asemenea, vor fi spaţii de joacă pentru copii, iar aceştia vor putea afla şi cu se desfăşoară o zi normală de zbor. Vizitatorii vor avea ocazia să ia masa acolo, pentru că va exista şi o zonă de food court, scrie bzb.ro.

Previous Story

Brașov. Strada Sforii, din nou vandalizată

Next Story

Brașov. Începe Festivalul Filmului European 2024. Intrare liberă la cele 7 proiecţii de referinţă