Brașov. Ce artiști vin la Big Little Festival – Festivalul familiei, de la Râșnov

Last Updated on mai 30, 2024 Brașov. Ce artiști vin la Big Little Festival – Festivalul familiei, de la Râșnov 1

Primăria Râșnov a enumerat ce artiști vor veni la Big Little Festival – Festivalul familiei. Evenimentul se va desfășura în 21 – 23 iunie.
La cel mai mare eveniment dedicat familiilor, copiii din orașul nostru (cu vârsta de până la 18 ani) se vor bucura de acces gratuit, iar râșnovenii vor beneficia de o reducere de 50% la biletele de intrare. Astfel toate familiile din orașul nostru vor avea ocazia de a participa la acest eveniment unic.

Pe 21 iunie, în ultima zi de școală și prima zi a Big Little Festival, grupurile școlare (de la unitățile de învățământ din Râșnov ) și profesorii însoțitori vor avea intrare gratuită.

Festivalul are loc în perioada 21-23 iunie la Râșnov și este dedicat familiilor cu copii. Reducerile de 50%, pentru părinți, se aplică în baza buletinului, direct la casele de bilete ce vor fi amplasate pe Valea Cetății.

La Festivalul Familiei vor fi prezenți artiștii: Smiley, Feli, Alina Eremia, CABRON, Nicole Cherry, BiBi, Misha Miller, Jean Gavril, Andra Gogan, Mark Stam, Mario Fresh, Jo alături de prezentatorul Cosmin Seleși”, a anunțat, astăzi, Primăria Râșnov, conform mytex.ro.

Big Little Festival va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare:
Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor „Destinația anului 2023”, și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival, scrie Radio Romania Brasov.

Cetatea Râșnov va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc și va fi decorată precum o bibliotecă nonconformistă și platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: COPIII DE IERI ȘI DE AZI ÎMPREUNĂ.

Previous Story

Brașov. Eveniment special dedicat celor mici, la Aerodromul Ghimbav, de 1 iunie

Next Story

S-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa 3.000 de lei pe lună. A fost prins drogat la volan, a muncit doar 5 ani