Aeroportul Brașov. Cel mai ieftin sejur all inclusive în Antalya. Peste 550 de bilete s-au vândut deja pentru noile destinații FlyLili

Last Updated on mai 8, 2024 Aeroportul Brașov. Cel mai ieftin sejur all inclusive în Antalya. Peste 550 de bilete s-au vândut deja pentru noile destinații FlyLili 1

Potrivit Tui Travel, pentru o vacanță all inclusive de două persoane pe riviera turcă a Mării Mediterane, o săptămână, transport cu avionul de la Brașov în Antalya și transfer la hotel, poți plăti 744 de euro. Este drept unitatea de cazare are două stele.

Cel mai ieftin sejur all inclusive în Antalya cu plecare de pe Aeroportul Brașov. Hotelul Sun Vera, cu nota 7 din evaluările clienților, se află în oferta agenției menționate la prețul prezentat pentru perioada 31 mai – 7 iunie 2024. Tariful a fost redus de la suma de 939 de euro.

Transportul cu avionul se efectuează de pe Aeroportul Brașov cu compania Corendon. Plecarea în Antalya are loc la ora 11.30, sosirea fiind programată la 13.25. Decolarea din Antalya spre Brașov se face la 8.30, iar aterizarea la aeroportul de la Ghimbav, după 2 ore de zbor.

Adrian Veştea: „Peste 550 de bilete s-au vândut deja pentru noile destinații FlyLili!
Mulțumim tuturor celor care au ales să călătorească de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav! Fiecare bilet cumpărat este un pas înainte spre conectarea Brașovului cu lumea, spre aducerea familiilor și prietenilor noștri mai aproape și spre deschiderea de noi orizonturi.

Este o satisfacție imensă să vedem cum visul nostru devine realitate cu sprijinul fiecăruia dintre noi.
Am primit cu bucurie vestea succesului noilor destinații chiar de la Jürgen Faff, patronul FlyLili. Cele mai populare destinații sunt Stuttgart, München, Nürnberg și Roma”.

Prețul unui bilet de avion pentru un zbor din Brașov către orașe din Europa
Între timp au apărut și primele nemulțumiri printre cei care obișnuiesc să posteze pe rețelele sociale. Acestea sunt legate în special de prețuri, unele mult mai mari decât la companiile low-cost.

De exemplu, un zbor dus Brașov – Roma începe de la 100 de euro, iar la întoarcere, de la 110 euro, în timp ce la companiile low-cost se găsesc și bilete la un sfert din aceste prețuri, potrivit adevarul.ro.

Prețurile pentru o călătorie încep de la 89 euro și variază în funcție de destinație și perioada călătoriei. Potrivit oficialilor companiei, în primele 24 de ore de la momentul scoaterii la vânzare a biletelor de avion, peste 100 de bilete au fost vândute, deja, pe rute pornind din sau către Brașov, cea mai solicitată rută, până în acest moment, fiind Brașov-Műnchen (Germania) și retur, primele zboruri pentru această destinație urmând să înceapă din 28 iunie.

De asemenea, reprezentanții Fly Lili au anunțat că, după data de 20 mai 2024, vor fi scoase la vânzare și biletele de avion către Istanbul (Turcia), prețul unui bilet urmând să pornească de la 79 euro.

Previous Story

Supermarketul din Brașov care oferă 1 leu în loc de 50 de bani pentru fiecare sticlă reciclată

Next Story

Florin Piersic are o infecție generalizată în organism