(Video) Furt în cofetărie: Clienți surprinși furând prăjituri și bani

Last Updated on aprilie 27, 2024 (Video) Furt în cofetărie: Clienți surprinși furând prăjituri și bani 1

După ce a sesizat apariția unor mici furturi în ultima vreme, proprietarul unui lanț de cofetării a instalat camere de filmat. Surpriza cea mare a fost să descopere că unii clienți fură diverse lucruri în timp ce angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba.

Mai mult, unul dintre clienții filmați cum fură chiar pușculița cu banii angajaților este observat apoi când se urcă într-o mașină marca Mercedes în valoare de zeci de mii de euro.  Nu s-a gândit că ceea ce a făcut avea să fie surprins de camerele de supraveghere, scrie Observator Tv.

În cofetăria noastră din Sibiu, unde mirosul de prăjituri proaspete și culorile vibrante ale decorurilor creează o atmosferă plină de bucurie, două evenimente nefericite au tulburat pacea și armonia locului în ultima săptămână. În primul incident, o femeie a profitat de momentul de neatenție și a furat un obiect de decor de pe tejghea, sub privirile neștiutoare ale angajaților și clienților noștri. În ciuda aparențelor prietenoase și relaxate, gestul său neconform cu valorile noastre de integritate a șocat angajații.

În materialul video atașat mai jos se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate”, spun reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului.

În pușculiță se aflau aproximativ 20 de lei, au precizat angajații.
În videoclipul de mai sus se poate observa și un al doilea furt, surprins tot săptămâna aceasta. O altă doamnă, în timp ce comanda ei este pregătită, pur și simplu fură o caserolă cu prăjituri. Mai mult, când îi vine comanda ea stă la masă, savurează în liniște prăjitura, apoi pleacă fără nicio jenă.

Mâhniți de gesturile inexplicabile ale unor oameni aparent înstăriți, proprietarii lanțului local de cofetării au sesizat Poliția.

Previous Story

(Video) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Stațiunea cea mai vândută pentru minivacanța de 1 Mai și Paște

Next Story

Brașov, orașul cu cele mai multe apartamente asigurate. Cât este amenda pentru proprietarii fără asigurarea obligatorie PAD