(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi!

Last Updated on aprilie 12, 2024 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 1

Brașovenii sunt invitați la o oază de liniște, relaxare și răsfăț! SPA-ul hotelului Allegria s-a redeschis după ce a fost complet renovat, pentru a le oferi oaspeților o experiență desfătătoare, la piscină, saună, masaj ori băi de aburi. Începând din această primăvară, oaspeții sunt chemați la SPA în varianta modernă, căci locul a fost complet renovat, atât în interior, cât și în exterior, primind un design elegant, anume ales să le inducă vizitatorilor senzația de intimitate și relaxare. De asemenea, au fost renovate și camerele hotelului.

Inaugurată în 2008, zona de SPA a hotelului Allegria din Băile 1 Mai, județul Bihor, și-a fidelizat clienții cu servicii alese. De-acum, și-a propus să îi răsfețe.
Întreg complexul SPA a fost închis vreme de câteva luni pentru ca lucrările să poată fi derulate, iar începând de la mijlocul lunii martie, oaspeții noi și vechi sunt așteptați să se bucure de rezultat.
La Allegria, sunt deschise două piscine cu apă termală, cu adâncime maximă de 1,6 metri, una exterioară – cu un bazin alăturat pentru copii -, și una interioară, ambele dotate cu șezlonguri noi și confortabile, scrie ebihoreanul.ro.

Un lucru important de știut este că Allegria SPA nu primește mai mulți clienți decât șezlongurile disponibile (circa 100), evitându-se astfel aglomerația și agitația.

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 2 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 3 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 4

Masaj balinez și Lomi Lomi
Pe lângă piscine, vizitatorii pot opta pentru sauna finlandeză, și ea complet nouă, ori pentru băile de aburi. Așa cum se știe, astfel de proceduri pot avea ca rezultat stimularea regenerării celulare, fortificarea sistemului imunitar și favorizarea procesului de circulație a sângelui.
De asemenea, pentru ca răsfățul să fie complet, ei pot alege și unul dintre masajele disponibile în cadrul SPA-ului, realizate de o maseuză sosită chiar din Bali.

Printre tipurile de masaj se numără cel balinez, o combinație rafinată de tehnici de masaj asiatice, care oferă o experiență armonioasă și revitalizantă. De asemenea, oaspeții pot opta pentru masajul Lomi Lomi, una dintre cele mai vechi forme de masaj din întreaga lume, având originile în practicile tradiționale ale indigenilor polinezieni din Hawaii. Prin această tehnică, mușchii se relaxează și este stimulată secreția endorfinelor în corp.

(Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 5 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 6 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 7 (Foto) Destinație de vacanță pentru brașoveni. Allegria SPA, renovare completă. Piscină, masaj balinez, saună și băi cu aburi! 8

O experiență completă
De luni până joi, prețul pentru o zi întreagă de răsfăț, pentru adulți, este de 100 lei și include accesul la piscină, cu șezlong asigurat, saună, baia de aburi, precum și un prosop. În weekend, prețul crește puțin, la 115 lei. Copiii cu vârste de până la 12 ani beneficiază de prețuri speciale.

Pentru celelalte tratamente disponibile în cadrul SPA-ului sunt tarife separate. Doritorii pot opta și pentru mai multe tipuri de abonamente.
Allegria primește oaspeți în fiecare zi a săptămânii, între orele 9:00 și 22:00, SPA-ul fiind deschis și persoanelor care nu sunt cazate la hotelul complexului.
Cei care vor să-și asigure locul dorit pot să sune la numerele 0259-31.81.12 și 0770-11.58.57, la care vor obține și informații suplimentare.

Previous Story

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște în Brașov

Next Story

Brașov. Smiley, Alina Eremia, Andra Gogan, Nicole Cherry vor cânta și se vor juca la Big Little Festival, organizat la Râșnov