Brașoveanul Mihai Sturzu despre când lucra ca parlamentar: „Eu mai sărac ca atunci nu am fost în viața mea. Știi cât aveam salariul când am fost în politică?”

Last Updated on aprilie 8, 2024 Brașoveanul Mihai Sturzu despre când lucra ca parlamentar: „Eu mai sărac ca atunci nu am fost în viața mea. Știi cât aveam salariul când am fost în politică?” 1

Participând la un podcast, brașoveanul Mihai Sturzu a discutat deschis despre o anumită etapă din viața sa, care, conform declarațiilor sale, a fost una destul de complicată din punct de vedere financiar.
Mihai, care a făcut parte din trupa Hi-Q, a dezvăluit că, în timpul activității sale în Parlament, venitul său nu depășea suma de 5500 de lei.

Eu mai sărac ca atunci nu am fost în viața mea. Știi cât aveam salariul când am fost în politică? În primul an sau în primii doi ani aveam 4900 de lei și după aceea am avut 5500.
Eram cred că 10 în Parlament. Noi am prins o generație mișto în care eram din ăștia de vreo 30 și ceva de ani. Ne-a făcut partidul parlamentari. Eram toți ceva de genul „Bă când se dau banii? Vezi că s-au dat banii, fugi acum!”. Ți-i dădea cash, te duceai acolo, băgai capul, semnai și spuneai, aveai un număr. N-a fost o perioadă glorioasă financiar în viața mea. Cred că ăsta este și secretul pentru care am reușit să plec”, a mărturisit Mihai Sturzu, conform bzi.ro.

Mihai Sturzu este comandant de avion
În prezent, Mihai Sturzu și-a realizat visul de a pilota avioane. Fostul politician și artist este acum comandant de aeronavă. Acesta a explicat cum, chiar dacă motorul avionului se poate opri în timpul zborului, acesta nu se prăbușește. Fostul membru al trupei Hi-Q este printre cei mai tineri angajați pe linia celui mai mare operator aviatic de tip low-cost din Europa de Est.

Avionul nu cade ca o piatră. Orice avion a fost odată în viața lui planor. Practic, este un avion pentru că cineva a avut ideea genială să-i pună un motor. Noi facem în școală, instructorul îți oprește motorul. În școală, sunt exerciții în care pur și simplu îți demonstrează că motorul se poate opri, stă elicea așa drept, după aceea tu ai altitudine, ai viteză și pornești motorul și repornește .”, a mai spus Mihai Sturzu.

Mihai Sturzu a avut o carieră frumoasă în lumea muzicală pe care abandonat-o pentru a devenit parlamentar. În prezent acesta își urmează visul de a pilota avioane fiind comandant de aeronovă.

S-a apucat de o scoală de pilotaj pentru a-și îndeplini visul din copilărie, acela de a deveni pilot, conform brasov.net.Am făcut școala de la Ghimbav-Brașov pentru prima licență, iar azi am ajuns să am licențele pentru toate tipurile de avion. Am luat licență de pilot privat la vârsta de 32 de ani. Mai târziu, trei prieteni s-au rugat de mine să mă duc cu ei la școala de piloți de linie. Aveau nevoie să fie patru oameni în grup”, a povestit fostul cântăreț, conform protv.ro.

Am crezut că e supergreu, așa a și fost, dar în 2017 am terminat școala de piloți de linie. Iar la 38 de ani aveam interviu la companie. E foarte mișto aviația, se potrivește cu felul meu de a proceda.

Am învățat foarte multe, nimic nu este la întâmplare, totul este pe bază de școală, nu de talent. Sigur că are și poezia ei, oricât de riguroasă ar fi, vezi cele mai frumoase răsărituri și apusuri din cockpit. Se îmbină rigurozitatea cu poezia”, a mai zis Mihai Sturzu, care după multe ore de zbor acum e comandant de aeronavă.

Previous Story

Brașov. Noi detalii din ancheta tinerei care a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Next Story

(Video) Accident Brașov. O maşină de Corp Diplomatic a fost lovită de tren. Șoferul, păcălit de GPS, a vrut să treacă direct peste linia de cale ferată