(Video) Un trotinetist s-a rănit grav după ce a căzut cu fața într-o groapă cu ciment proaspăt turnat. Incidentul s-a produs chiar sub ochii muncitorilor

Last Updated on martie 1, 2024 (Video) Un trotinetist s-a rănit grav după ce a căzut cu fața într-o groapă cu ciment proaspăt turnat. Incidentul s-a produs chiar sub ochii muncitorilor 1
Un bărbat s-a rănit după ce a căzut cu fața într-o groapă cu ciment proaspăt turnat, deși lucrarea era semnalizată. Bărbatul a refuzat să fie chemată ambulanța, deși avea fața plină de sânge.

Incident tragi-comic în centrul orașului Lugoj, unde un bărbat care mergea luni pe o trotinetă electrică a căzut fix într-o groapă cu ciment proaspăt turnat, deși lucrarea era semnalizată corespunzător, scrie Lugoj Info.
Bărbatul a ignorat semnul care indica faptul că zona trebuie ocolită, iar la scurt trotineta s-a proptit în buza primei gropi, proiectându-l pe om cu fața adânc în cimentul proaspăt din a doua groapă.

Marele său noroc a fost tocmai că cimentul era proaspăt turnat, dar chiar și așa s-a ridicat de acolo cu fața plină de sânge. A refuzat însă orice ajutor și a plecat singur acasă.
Toată întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Trotinetă electrică pusă pe un coș de gunoi, în Cluj-Napoca. “Este la încărcat”
O imagine cu o trotinetă electrică pusă pe un coș de gunoi, chiar lângă un semafor, a devenit virală pe rețelele de socializare.
(Video) Un trotinetist s-a rănit grav după ce a căzut cu fața într-o groapă cu ciment proaspăt turnat. Incidentul s-a produs chiar sub ochii muncitorilor 2

O persoană care circula în trafic cu mașina în Cluj-Napoca și a oprit la semafor, a observat o trotinetă electrică pusă pe un coș de gunoi.
Ulterior, șoferul respectiv a publicat imaginea pe o rețea de socializare, iar sute de oameni au reacționat mai mult sau mai puțin amuzați, scrie Ziua de Cluj.

Câteva dintre comentariile oamenilor:
“Mai nou vrăjitoarele nu mai folosesc matura, ci trotineta. Vrăjitoare hipster”;
“A pus-o omu’ la înălțime, să fie vizibilă fizic, în caz că nu se vede pe aplicație”;
“Numai în Cluj poți vedea așa ceva”;
“Nu a încăput în coșul de gunoi, și a pus-o peste”;

“Este la încărcat”;
“Măi, dar nesimțiți mai sunteți, vă face omul tot felul de facilități și voi distrugeți tot, cu ce ți-o greșit trotineta de ai atârnat-o la semafor”.

Previous Story

(Video) Braşov – Bucureşti, timp scurtat pentru șoferi. Centura Comarnicului e gata până la sfârșitul anului

Next Story

Castelul de lângă Brașov, unic în Transilvania datorită picturilor existente pe pereţii interiori ai camerelor, care surprind scene din viaţa socială sau evocă scene din războiul napoleonian