(Video) Oana Roman: „Așa arată o carne cumpărată astăzi de la Lidl, care are termen până pe 9 martie. Nu vreți să știți cum pute”

Last Updated on martie 6, 2024 Oana Roman

Pe Instagram, Oana Roman le-a povestit internauților că a vrut să gătească ceva, a mers la un supermarket Lidl din apropiere de casa ei să cumpere toate ingredientele, printre care și carne tocată de porc. Când a ajuns acasă și a deschis caserola cu carne a izbit-o un miros greu de descris în cuvinte.

Carnea pe care o cumpărase era, de fapt, stricată. Oana Roman a precizat că produsul era alterat de ceva timp, deși data de valabilitate indica faptul că produsul este bun de consumat încă multe zile.
Așa arată o carne cumpărată astăzi de la Lidl, care are termen până pe 9 martie. Nu vreți să știți cum pute. Așa arată. Anpc-ul să se sesizeze și să se ducă peste domnii de la Lidl. Poate măcar le fac niște controale”, a scris aceasta pe Instagram, conform playtech.ro.

Postarea vedetei a stârnit revolta internauților. Au fost mulți cei care i-au dat dreptate Oanei Roman și au împărtășit și din experiențele lor. Majoritatea a trecut, de câteva ori, printr-o situație similară, cumpărând produse stricate, deși data de valabilitate indica că acestea sunt proaspete.

Oana Roman nu-și revine după pierderea mamei! Ce a postat în mediul online
Finalul lunii februarie nu a fost deloc unul bun pentru Oana Roman și asta pentru că mama ei, Mioara Roman, a pierdut lupta cu boala. Influencerița a avut grijă de cea care i-a dat viață în ultimii ani din viață și a avut grijă ca aceasta să aibă parte de o înmormântare așa cum merită.

La zece zile de la trecerea în neființă a mamei sale, Oana Roman a făcut publice mai multe fotografii din copilărie, în care apare alături de Mioara Roman.
Am fost un bebeluș iubit. Mama era atât de frumoasă și bună!”, a fost mesajul transmis de aceasta, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram, conform Antena Stars.

Recent, vedeta a ales să plece cu fiica ei la Sinaia și Predeal, acolo unde s-a putut bucura de niște momente de liniște. În timp ce savura o cafea la un restaurant, vedeta a făcut un InstaStory în care a arătat urmăritorilor săi cum își petrece timpul. În următorul InstaStory, Oana Roman a pozat-o pe fiica ei într-un cadru de pădure, plimbându-se alături de câine.

„Am ajuns acasă și am simțit nevoia de plimbare mai ales că e o vreme superbă. Am scos-o pe Luna în pădure. Ne conectăm la natură și vom face asta des”, a fost mesajul transmis de vedetă, semn că după moartea mamei sale simte nevoia să petreacă mai mult timp în liniște și în natură, pentru a-și găsi echilibrul, scrie Antena 1.

Previous Story

Video Brașov. Au început săpăturile pentru cel mai mare tunel feroviar din România. Eleni și Varvara, utilajele gigantice au început treaba

Next Story

Aeroportul Brașov. Cristian Macedonschi: „Fly Lili, câte 12 zboruri pe săptămână cu destinația Germania, în 3 orașe. München de 6 ori pe săptămână, iar la Nürnberg și Stuttgart de câte 3 ori pe săptămână”