(Video) Accident Brașov. Momentul spectaculos în care un BMW intră în clădirea Primăriei

Last Updated on martie 20, 2024 (Video) Accident Brașov. Momentul spectaculos în care un BMW intră în clădirea Primăriei 1

Patru tineri, la un pas de moarte după o cursă cu mulţi cai putere, în Brașov. Șoferul a pierdut controlul BMW-ului, a lovit un stâlp și s-a înfipt în clădirea Primăriei.
O întrecere cu mulţi cai putere s-a terminat la spital pentru patru tineri din Braşov. Momentul în care au fost la un pas de moarte a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum şoferul pierde controlul volanului, loveşte un stâlp, apoi se opreşte cu maşina în zidul unei clădiri. Culmea, toţi pasagerii ies apoi pe picioarele lor din autoturism.
Medicii i-au găsit conştienţi, dar cu mai multe răni, aşa că i-au transportat la spital. Victimele au între 19 ani şi 23, scrie Observator Tv.
La data 20 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Biroul Rutier au intervenit pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Brașov. Din cercetările efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul aflat la volanul autoturismului, în vârstă de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabiă a drumului, provocând astfel mai multe pagube materiale.

În urma incidentului, tânărul de la volan și alte 3 persoane aflate în autoturism, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportați la o unitate medicală, unde au beneficiat de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii l-au testat pe conducătorul autoturismului pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia și pentru consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ și în acest caz.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal constituit, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluția legală”, se arată în comunicatul emis de IPJ Brașov, conform Biz Brasov.

Imaginile cu accidentul au fost furnizate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea

Accident pe strada 13 Decembrie, în Braşov. Un şofer beat a intrat într-un stâlp

La data 20 martie polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada 13 Decembrie, din municipiul Brașov, ar fi avut loc un incident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un singur autoturism. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că tânărul aflat la volan, de 21 ani, ar fi pierdut controlul autoturismului și astfel a părăsit carosabilul, intrând în coliziune cu un stâlp metalic.

Conducătorul autoturismului a fost testat pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia și pentru consumul de substanțe psihoactive, în acest caz rezultatul fiind negativ.

În continuare, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată unde i-au fost prelevate mostre biologice care vor stabili cu certitudine cantitatea de alcool consumată, scrie brasov.net.

Previous Story

Ce va face Primăria pentru a marca faptul că Făgăraşul este centrul României. „Vor face stânga şi vor intra într-o parcare de 8.000 de metri pătraţi. De acolo, pe alei, vor explora pe jos întregul parc Regina Maria”

Next Story

O femeie s-a trezit că o familie cu 6 copii i-au ocupat apartamentul, iar poliţiştii nu îi pot da afară: „Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa”