(Video) Pescobar vrea să deschidă o Tavernă a Racilor și la Brașov. „Brașov vin! Părerea mea de priceput este că ar fi o decizie bună să deschid și la Brașov o locație permanentă”

Last Updated on martie 12, 2024 (Video) Pescobar vrea să deschidă o Tavernă a Racilor și la Brașov. „Brașov vin! Părerea mea de priceput este că ar fi o decizie bună să deschid și la Brașov o locație permanentă” 1

Antreprenorul Paul Nicolau, proprietarul „Tavernei Racilor”, cunoscut mai mult pentru scandaluri sau apariții mondene, a anunțat în ultimele zile că vrea să se extindă la Brașov și ar fi interesat să „găsească cea mai bună locație”.
Pescobar, pe numele său real, Paul Nicolau, este deținătorul cunoscutului restaurant Taverna Racilor. Situat în Herăstrău, restaurantul a fost închis anul trecut de către ANPC, după ce s-au găsit mai multe probleme.

În acest sens, el a anunțat pe Instagram, conform mytex.ro: „Brașov vin! Părerea mea de priceput este că ar fi o decizie bună să deschid și la Brașov o locație permanentă”.
Ideea deschiderii unui restaurant i-a venit în 2013, după ce și-a pierdut locul de muncă. La acel moment el era în căutarea unei idei de afaceri pentru a rezolva problema cu pierderea locului de muncă.

Paul Nicolau și-a inițiat afacerea de vânzare de raci în Piața Obor. Pe măsură ce afacerea sa a luat avânt, s-a extins la vânzarea de raci gătiți, chiar și în zona Poiana Brașov, și a obținut o primire favorabilă din partea oamenilor.
Decizia de a vinde raci i-a venit în urma unei amintiri cu tatăl său. În copilărie, acesta i-a adus un rac, scrie Biz Brasov.

Ulterior, Pescobar și-a extins operațiunile prin înființarea Tavernei Racilor în Herăstrău, angajând o forță de muncă mai numeroasă pentru a asigura succesul afacerii. Până în 2021, el a gestionat o echipă de 50 de angajați și a realizat o cifră de afaceri anuală medie între 1,5 și 2 milioane de euro.

S-a supărat Pescobar de la Taverna Racilor! Paul Nicolau o dă în judecată pe tânăra din cauza căreia locația din Timișoara a fost închisă temporar
Paul Nicolau, patronul lanțului de restaurante Taverna Racilor, vrea să își facă dreptate în legătură cu reclamația făcută de o clientă, cu privire la o așa-zisă toxiinfecție alimentară după ce mâncat un preparat din localul său.

Voi acționa în judecată pe individa ce a făcut reclamație mincinoasă și ne-a trimis toate autoritățile la locația din Timișoara! Voi cere atât daune materiale pentru acest fapt! În urma anchetelor statului s-a dovedit că totul a fost o minciună și mai apoi un fals în acte! Nu mai iertăm pe nimeni și nimic, dacă s-a ajuns la asemenea comportament vagabonțesc!”, este mesajul care apare sub videoclipul de pe Tik Tok, conform bugetul.ro.

Patronul lanțului de restaurante Taverna Racilor a transmis într-un video pe TikTok că se va prezenta la Poliție împreună cu avocatul pentru a-i face dosar penal tinerei care i-a închis restaurantul, subliniind că tot ceea ce s-a întâmplat în acea zi este doar un fals.
Astăzi, dragilor, mă voi duce împreună cu domnișoara Lavinia și cu domnul avocat către sediul Poliției, unde vom depune plângere pentru fals în declarații și în acte acelei domnișoare care a zis că a făcut toxiinfecție la noi în restaurant. Și noi am avut atât de mult de suferit, deoarece restaurantul a fost închis. Fals și o nesimțire din partea acestei domnișoare care, probabil, a fost pusă de cineva să facă.

Nu era ea t.âmpită de una singură. Sau vedem, lăsăm organele abilitate să cerceteze. Dar mie nu-mi place. Nu-s turnător la gardă, dar doar o declarăm un pic așa și îi facem un dosar penal acestei fete care merită. Nu poți să-ți bați joc de munca mea, a noastră și a tot ceea ce facem noi. Să te duci tu să scrii că ai făcut toxiinfecție alimentară, a fost tot DSP-ul. Un fals nenorocit. Așa că fătuco rușine să-ți fie și ne vedem pe la Poliție”, a fost mesajul lui Pescobar

​În urmă cu puțin timp, Pescobar a primit o reclamație de la o clientă a restaurantului Taverna Racilor din Timișoara. Femeia a susținut, pe rețelele de socializare, că a ajuns la spital cu Salmonella, Shigella, E.coli, Campylobacter și Clostridium difficile după ce a comandat un preparat din localul afaceristului.

Previous Story

Foto Brașov. A luat foc restaurantul La Strada. „Când au ajuns echipajele la faţa locului, incendiul se manifesta cu flăcări la acoperişul restaurantului”

Next Story

Prima reacție a fraților Tate după ce au fost arestați, din nou, de polițiștii români. În trecut au avut percheziţii inclusiv la Braşov pentru trafic de persoane