Mircea Badea, despre ideea închiderii supermarketurilor în weekend: “A apărut o problemă și acum să se închidă magazinele. Știți bancul ăla cu să vină chinezii?”

Last Updated on martie 29, 2024 Mircea Badea, despre ideea închiderii supermarketurilor în weekend: "A apărut o problemă și acum să se închidă magazinele. Știți bancul ăla cu să vină chinezii?” 1

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.

Întrebat ce părere are despre ideea ca supermarketurile mari să fie închise în zilele de weekend, Mircea Badea a spus:
A apărut o problemă și acum să se închidă magazinele. Știți bancul ăla cu să vină chinezii? Vă spun un banc ca e din acelaşi… Deci vine peștișorul de aur, îl prinde unul… și peștișorul de aur zice: îți îndeplinesc trei dorințe.Gata frățioare, gata. Hai prima dorință, să vină chinezii. Cum? Să vină chinezii? Păi, eşti nebun? Să vină, da! Bine, ok! Vin chinezii, mănâncă tot, rad tot, gata pleacă.

A doua dorinţă. Păi să vină chinezii! Băi și nebun! Iar? Deci din tot ce ți-ai putea dori… să vină chinezii? Da!
Bun vin chinezii, îți dai seama, mai mănâncă, ce mai era de mâncat. A treia oară să vină chinezi!
Şi ăla zice: nu te supăra, nu am mai văzut aşa ceva până acum. Am mai îndeplinit dorințe, dar de ce să vină chinezii de trei ori.Şi ăla zice, îți dai seama că au trecut de șase ori pe la ruși? Deci pe sistemul ce dorință ai? Să se închidă magazinele în weekend“, a spus Mircea Badea în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3 CNN.

Marcel Ciolacu: “Nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend”
Reamintim că micii producători și proprietarii de magazine autohtone au solicitat închiderea supermarketurilor mari în zilele de weekend pentru că vânzările lor scad semnificativ în acele două zile libere, în care românii se îndreaptă masiv către marii retaileri, unde găsesc o varietate de produse.

Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârşit de săptămână”, a spus premierul în şedinţa Executivului, potrivit Stirile Pro Tv.
Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Micii comercianți ceruseră la o întâlnire cu reprezentanții guvernului ca, în weekend, toate magazinele să se închidă la prânz.
Altfel spus, aceștia doreau ca atât hipermarketurile, cât și magazinele de cartier să abia program scurt, sâmbăta și duminica.

Previous Story

Brașov. 80 de locuri. Parcare gratuită la Primărie dacă ai treabă acolo. „Cei care își lasă mai mult timp mașinile acolo vor plăti o taxă îndeajuns de mare încât să fie descurajați să utilizeze parcarea în afara scopului pentru care este destinată”

Next Story

Mesajul lui David Popovici, după ce s-a aflat că va avea pază privată şi va sta la un hotel de „lux”, la Paris. „De aceea, câteva precizări sunt necesare”: