(Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă”

Last Updated on martie 11, 2024

(Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 1

Aeroportul Brașov-Ghimbav a atins un nou record. Pasagera cu numărul 100.000 a fost întâmpinată duminică seară de autoritățile județene. Femeia a călătorit alături se soț și cei doi copii, anunță Biz Brașov.  O brașoveancă, Georgiana Moroșan, care a revenit împreună cu soțul și cei doi copii, de la Dortmund, cu zborul Wizz Air – care a avut o întârziere de câteva ore din cauza unei defecțiuni – a aflat la debarcarea din aeronavă că este fericita posesoare a titlului de „Pasagerul 100.000″ al Aeroportului.

Titlul a fost înscris pe o diplomă de onoare care i-a fost înmânată de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, de ale cărui mandate în fruntea Consiliului Județean Brașov se leagă construirea și operaționalizarea AIBG.
Todorică-Constantin Șerban, președintele Consiliului Județean Brașov, Ionel Fliundra, primarul Ghimbavului, și Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Regiei Autonome „AIBG”, au felicitat-o pe norocoasa pasageră, care a primit și câteva cadouri: un tort pe care scria 100.000, un voucher din partea companiei aeriene și un weekend în Poiana Brașov, scrie mytex.ro.

Brașoveanca, aflată la primul zbor de pe Aeroportul de la Ghimbav, a fost copleșită: „Nu mă așteptam la așa ceva. E surprinzător, dar foarte frumos. Este un moment pe care îl voi duce cu mine toată viața”.
Ea le-a urat oficialilor să sărbătorească în curând și pasagerul cu numărul un milion.

„Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă”, a mai spus imediat după aterizare Georgiana Moroșan, conform brasov.net.

Adrian Veştea:Aeroportul Internațional Brașov marchează astăzi pasagerul cu numărul 100.000, în mai puțin de 9 luni de la inaugurare!
Acest moment nu reprezintă doar o cifră, ci un simbol al progresului, inovației și dedicației comunității noastre. După mulți ani de muncă și așteptări, aeroportul devine simbolul viziunii, speranței și unității, deschizând o poartă către oportunități nelimitate și conectând Brașovul cu restul lumii. Determinarea, inovația și susținerea constantă a comunității au fost pilonii acestei realizări, fiecare zbor și călătorie reflectând dorința noastră comună de creștere.

Mai mult decât un simplu punct de tranzit, Aeroportul Brașov reprezintă mândria locală și o promisiune pentru viitor, transformând un teren gol într-o fereastră deschisă spre lume. Înainte de a vă îmbarca în următoarea călătorie, împărtășiți această realizare. Aeroportul va prospera datorită contribuției fiecăruia. Astăzi, autoritățile locale, presa și fiecare brașovean au posibilitatea de a contribui semnificativ la dezvoltarea lui. Să ne mândrim că avem cel mai modern aeroport din România, un aeroport care unește Brașovul cu Europa și aduce mai aproape pe cei dragi, marcând o filă importantă de istorie prin construirea primului aeroport în ultimii 50 de ani în România.
Astăzi, avem un singur scop: să vedem Brașovul înflorind în inima României. Mă bazez, ca de fiecare dată, pe comunitate pentru a duce aeroportul Brașov la nivelul următor!
Călătorului cu numărul 100.000 îi spunem „Bine ați venit acasă!” Continuăm!

(Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 2 (Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 3 (Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 4 (Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 5 (Foto) Pasagera cu numărul 100.000 a aterizat pe Aeroportul Brașov. „Sunt brașoveancă, locuiesc în Braşov şi e primul zbor pe Aeroportul Braşov. E momentul de care îmi voi aduce aminte o viaţă întreagă” 6

Optimism de la președintele Consiliului Județean
La rândul său, Todorică Șerban s-a arătat optimist în legătură cu evoluția Aeroportului: „Să ai 100.000 de pasageri după aproape nouă luni de la deschidere este un lucru pozitiv. E dovada că Aeroportul funcționează și funcționează bine. Ar putea funcționa mai bine, dar e o victorie. Anul acesta, așa cum am spus-o în nenumărate rânduri, vom depăși 200.000 de pasageri, cu siguranță. Avem o investiție în derulare care ne permite să fim încrezători că Aeroportul se va dezvolta armonios. Va crește numărul de pasageri, vor veni mai multe companii aeriene să opereze de aici. Am convingerea că brașovenii vor fi încântați și mulțumiți de ceea ce se întâmplă la acest aeroport”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Astăzi aterizează pasagerul 100.000

Next Story

Un șofer și-a găsit mașina cu roțile blocate în parcarea unui supermarket. Ce spune Poliția: „Este domeniu privat, se aplică regulamentul stabilit de magazin”