Zoo Brașov, noi atracții. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata

Last Updated on februarie 26, 2024 Zoo Brașov, noi atracții. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata 1

Gradina Zoologică Brașov va avea o nouă atracție inedită la nivelul tării. Parcul va găzdui lei de mare californieni, pinguini Humboldt și foci. Noua atracție este amenajată în zona centrală a parcului zoologic, iar proiectul este unul inedit prin faptul ca este un spațiu mixt. Acesta face posibilă vizitarea acestei atracții indiferent de anotimp, scrie brasov.net.

Animalele vor fi aduse de la mai multe grădini zoologice din Franța, Olanda şi Germania. Pentru amenajarea spațiului va fi folosită o cantitate de 3.400 metri cubi de apă sărată.
Proiectul este aproape finalizat. A fost executată prereceptia, în baza căreia se execută mici lucrări, urmând ca apoi să se facă recepția finală.

Planetariul de la Zoo Brașov se redeschide începând de mâine, după ce a fost remediată defecțiunea la sistemul de proiecție
Defecțiunea, care a apărut duminică, la sistemul de proiecție, a fost diagnosticată și remediată în colaborare cu o echipă de experți și a necesitat înlocuirea a două piese, ce au fost achiziționate din Franța, potrivit informațiilor oferite de conducerea Zoo Brașov care administrează obiectivul, scrie Biz Brasov.

Programul spectacolelor este următorul:
10.00: Satelix *
11.00: CapComGo! – Istoria misiunilor Apollo *
12.00: Cerul nopții – Constelațiile **
14.00: Partea întunecată a luminii **
16.00: Sistemul Solar, casa noastră **
17.00: Soarele, steaua noastră vie **
18.00: Pink Floyd – The Dark Side Of The Moon ***

* Vârsta minimă 5 ani (sau 3 ani dacă însoțitorul își asumă responsabilitatea)
** Vârsta minimă 10 ani (sau 6 ani dacă însoțitorul își asumă responsabilitatea)
*** Vârsta minimă 14 ani (sau 10 ani dacă însoțitorul își asumă responsabilitatea)

Tandreţuri de la Braşov
Este dragostea destinată doar oamenilor sau şi animalele pot iubi? Dacă avem în vedere faptul că sunt multe specii de animale care îşi aleg perechea pentru toată viaţa, cum ar fi lebedele, gibonii sau lupii, atunci răspunsul este uşor de găsit. Şi dacă animalele se pot îndrăgosti, poate că le place, de asemenea, să-şi alinte partenerul?

O dovadă este şi un cuplu de urşi de la Zoo Braşov, care a fost surprins de dimineaţă într-unul dintre momentele de tandreţe, coincidenţă, într-o zi în care şi românii îşi sărbătoresc dragostea. „Tandreţuri şi alinturi sub semnul Dragobetelui”, au descris reprezentanţii Zoo Braşov instantaneul surprins, conform bzb.ro.

Previous Story

(Video) Cristina Șișcanu, aflată la Brașov, criticată dur de fani după ce s-a afișat cu o nouă căciulă. „Îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți”

Next Story

(Video) Au apărut ospătarii-robot la un restaurant din Mall! Aduc comenzile la masă și preiau farfuriile murdare. Muncește non stop, fără pauze de masă și nu cere salariu