(Video) Deputatul brașovean Gabriel Andronache: „113 legi liberale în 3 ani de mandat reprezintă munca susținută și dedicată a echipei Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților”

Last Updated on februarie 2, 2024 (Video) Deputatul brașovean Gabriel Andronache: „113 legi liberale în 3 ani de mandat reprezintă munca susținută și dedicată a echipei Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților” 1

Deputatul brașovean Gabriel Andronache a prezentat printr-un video postat pe pagina sa de Facebook munca deputaților PNL din perioada 2020-2023.

113 legi liberale în 3 ani de mandat parlamentar reprezintă munca susținută și dedicată a echipei Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților. De la creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și al comunităților, la un cadru legal îmbunătățit pentru servicii publice de calitate, de la digitalizare (firmă aprobată online în 3 zile),

până la protejarea tradițiilor locale și naționale, toate sunt reglementări de succes devenite literă de lege între decembrie 2020 și decembrie 2023 la inițiativa deputaților PNL și cu sprijinul majorității membrilor Camerei Deputaților. Felicitări deputaților PNL!”, a transmis Andronache Gabriel, liderul Grupului parlamentar al deputaților PNL.

Previous Story

Video Brașov. Doi căţei, salvaţi după ce au stat trei zile într-o groapă de 15 metri. Salvamont Brașov: „Pentru noi, fiecare viață contează!”

Next Story

Ce a pățit un șofer care și-a vopsit mașina astfel încât să arate ca una de poliţie. MAI: „Cu ce scop credeți că era folosită această mașină?”