Un bărbat fost scos cu poliția dintr-un magazin Kaufland după ce a început să bea bere și whisky printre raioane

Last Updated on februarie 16, 2024 Un bărbat fost scos cu poliția dintr-un magazin Kaufland după ce a început să bea bere și whisky printre raioane 1

Un bărbat a fost scos cu poliția dintr-un magazin Kaufland după ce a început să bea bere și whisky printre raioane. A scăpat de dosar penal pentru că a băut prea puțin, polițiștii spun că paguba a fost doar de 17 lei. Nu a apucat să bea prea mult din cauza angajaților de la pază care s-au sesizat rapid.

Un dosar de furt a fost recent închis de judecătorii din Blaj. Este vorba despre cazul unui bărbat care a intrat în magazinul Kaufland din localitate și a început să bea printre raioane, scrie Alba 24.
Cazul a fost închis în data 13 februarie 2024, deși s-a petrecut în data de 12 decembrie 2021.
Atunci bărbatul a intrat în magazin s-a dus direct la raionul cu băuturi alcoolice și a început să bea. Un agent de securitate a mers către bărbat pentru a-l opri din băut.

Însă bărbatul a refuzat acest lucru și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate afară din magazin.
(…) bărbatul a pătruns în interiorul agentului comercial Kaufland deplasându-se la raionul cu băuturi alcoolice, iar de pe raft a sustras o sticlă de whisky de 0,2 litri, o sticlă de bere marca Neumarkt de 1 litru, pe care le-a desfăcut și le-a consumat în interiorul unității.

Martorul angajat al societății de pază, declară faptul că a fost direcționat de dispecer către raionul unde se afla numitul pentru a-l opri din a mai consuma produse de pe raft.
Ajuns în dreptul lui, suspectul a fost însoțit la una dintre casele de marcat, solicitându-i-se să achite contravaloarea băuturilor alcoolice consumate până în acel moment. Suspectul a refuzat acest lucru, motiv pentru care s-a cerut intervenția organelor de politie, au notat magistrații.

Deoarece prejudiciul cauzat (17 lei) este foarte mic față de cât ar însemna continuarea procesului, magistrații au decis să închidă dosarul penal. Decizia fost luată în data de 13 februarie 2024 și a fost definitivă, scrie ziare.com

Alertă alimentară în magazinele Carrefour, Kaufland și Auchan
Sunt rechemate anumite sosuri. Astfel, conform datelor de pe ansvsa.ro, Carrefour, Auchan și și Kaufland recheamă produsul „KFC American Dip 325 gr”, producător CONTEC FOODS SRL – indiferent de lot, EAN: 5941466025617. Motivul retragerii: prezența alergenului gluten, scrie mytex.ro.

Produsul poate fi returnat în magazine și se va primi înapoi contravaloarea. Din același motiv (prezența alergenului gluten), Auchan și Carrefour recheamă și produsul „Sos Teriyaki Olympia 320 gr”, EAN 5941466023613, producător CONTEC FOODS SRL, indiferent de lot.

Lidl România informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului
„Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g”. Lidl România recheamă preventiv produsul „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024, ca urmare a unei suspiciuni legate de determinare a unor valori ridicate pentru parametrul histamină. „Manifestările tipice ale intoxicației cu histamină includ înroșirea pielii, erupții cutanate, simptome gastro-intestinale și dureri de cap.

Persoanele care au consumat acest aliment și dezvoltă simptome severe ar trebui să solicite asistență medicală.
Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul cu lotul și data limită de consum menționate mai sus poate fi returnat în toate magazinele Lidl.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, au informat reprezentanții lanțului de magazine.
Această rechemare vizează exclusiv produsul „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80g” din lotul 145/220 și cu termenul de valabilitate 25.05.2024.

Previous Story

Obligatoriu la Braşov: iarbă pe bloc şi parcări fără asfalt

Next Story

(Foto) S-au forat 500 de metri din primele tunelurile de autostradă construite prin Munţii Carpaţi. ”Daniela” și ”Alina” vor avea o lungime de aproape 1,4 kilometri. Încep săpăturile în munte pentru amenajarea a două noi tuneluri pe linia ferată Brașov – Sighișoara