Ploaie de mesaje pentru tăticul-curier de la Glovo: „Aveţi un angajat care merită o mărire de salariu”

Last Updated on martie 9, 2024 Ploaie de mesaje pentru tăticul-curier de la Glovo: „Aveţi un angajat care merită o mărire de salariu” 1

Mii de mesaje au ajuns la Glovo după imaginile cu un curier care îşi face livrările ţinând copilul în braţe. Îi vedem peste tot, pe motociclete, scutere, biciclete sau în maşina cu ITP aproximativ împrumutată de la părinţi. Îi bodogănim când întârzie, greşesc adresa sau îţi răspund într-o engleză bengaleză, dar toate acestea au dispărut după imaginile virale cu un tată-curier care pare că a fost nevoit să câştige banii de ciocolată şi jucării lucrând cu un copilaş în braţe.

Postarea de pe TikTok a devenit în scurt timp virală, iar valul de simpatie s-a transformat într-un tsunami către comapania-angajatoare. redăm doar câteva dintre mesajele transmise către Glovo, conform RTV:
Cunoaște cineva persoana? Vreau să ii fac un cadou frumos
@Glovo România 😀 aveți un angajat care merită o mărire de salariu ✨
Alții nu plătesc nici 300 de ron pentru “ a fi “ tată 🙁 tot respectul
Si fostul meu sot ia copilul cu el ca sa petreacă timp cu el 🙂
și eu îl duc cu mine la muncă
Cinste lui 🥰

Candidatul ideal pentru jobul de curier Glovo sau Tazz poate primi 1.500 – 3.000 de lei, săptămânal, pe program „full time”, potrivit unui anunț de angajare de pe jobZZ.ro.

Un curier Glovo a decis să împărtășească mai multe detalii cu utilizatorii TikTok, despre această ”râvnită meserie”. Dacă mulți credeau că te poți îmbogăți lucrând ca și curier Glovo, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

Haideți să vă arăt cât se câștigă la Glovo într-o zi bună! A trebuit să îmi dedic 11 ore și în 11 ore am lucrat efectiv 4 ore și jumătate, dar atenție, taxele sunt pe minim 8 ore. Așa a vrut Ciolacu. Am mai spus-o și o repet, contractele de muncă trebuie să fie pe minim 4 ore, demonstrând și pe propria răspundere unui inspector de la forțele de muncă.

Deci, tu muncești în jur de 4 ore pe zi, azi e o excepție că mi-am luat 11 ore. De regulă îmi iau mult mai puțin, adică 8-9 ore, deci nu se lucrează chiar 11 ore. Acum vă arăt cât am făcut cu toate taxele și cheltuielile. În aplicație am făcut 236 de lei, asta e o zi bună”, a explicat utilizatorul TikTok.

”Pentru cei care ne invidiază”
Printre altele, făcând un calcul, la final de zi, după ce a dedicat 11 ore livrărilor de mâncare, curierul a rămas cu 101 lei.
Deci 236 și am făcut niște calcule anterioare cu tot cu dura biciclitei și folosesc și mașină, dar acum vorbesc doar de bicicletă și taxe la stat. Înseamnă 135 lei, deci banii mei curați, 101 lei, și asta e o zi bună după ce mi-am dedicat 11 ore. Asta înseamnă 9 lei pe oră. Deci, 9 lei pe oră, curați, se câștigă într-o zi aproape ideală la Glovo, în Craiova.

Asta pentru cei care ne invidiază. În realitate se câștigă mai puțin că nu poți să tragi atât, și tot acest lucru se datorează abuzului statului care ne suprataxează. Eu trebuie să îmi iau 11 ore ca să îmi rămână și mie 100 lei, într-un caz fericit, e inuman. Aceste legi sunt cretine și făcute de niște oameni care nu au muncit cinstit în viața lor”, a mai spus acesta.

Potrivit datelor oferite de cei de la compania Glovo, în topul preferințelor culinare de anul trecut ale românilor s-au aflat burgerii, șaorma și pizza. Potrivit companiei, românii optează pentru burgeri și șaorma în special pentru cină, astfel că o treime dintre comenzi au fost plasate în intervalul orar 18:00 – 20:00. Zilele de joi și vineri sunt preferate de români pentru comenzile de burgeri, scrie bugetul.ro.

Potrivit celor de la Glovo, cele mai mari comenzi de anul trecut le-a făcut un utilizator din București. Acesta a plasat comenzi în valoare totală de 137.226 de lei, adică peste 27.000 de euro. Totuși, cel mai activ client a fost din Constanța, acesta făcând pe parcursul anului 2023 nu mai puțin de 1.340 de comenzi, adică o medie de 3,5 pe zi.

Tot la capitolul curiozități, avem și un bucureștean care a comandat peste 740 de napolitane pe parcursul ultimului an, în timp ce titlul pentru cel mai mare fan pizza îi revine unui utilizator din Iaşi, care, pe parcursul anului 2023, a comandat 569 de pizza, depășind recordul din anul precedent”, au anunțat cei de la Glovo România.

Previous Story

O nouă bucată de autostradă va fi construită în Braşov. „Se va adăuga sectorului Râşnov – Cristian (deja în circulaţie)”

Next Story

(Video) Braşov – Bucureşti, timp scurtat pentru șoferi. Centura Comarnicului e gata până la sfârșitul anului