Pilotul brașovean Mihai Sturzu a dezvăluit ce se ascunde, de fapt, în spatele dârelor albe de pe cer. „Eu nu sunt stresat cu ce văd pe cer”

Last Updated on februarie 27, 2024 Pilotul brașovean Mihai Sturzu a dezvăluit ce se ascunde, de fapt, în spatele dârelor albe de pe cer. „Eu nu sunt stresat cu ce văd pe cer” 1

Pilotul brașovean Mihai Sturzu, fost coleg în trupa Hi-Q cu Dana Nălbaru, a acceptat să vină la o discuție cu prezentatorul Cristache, în cadrul căruia au atins mai multe subiecte interesante. Printre temele abordate a fost și cea a linilor albe de pe cer.

Tu mergi iarna cu mașina, cu motor termic, iese ceva din țeapa de eșapament? Nu ne otrăvește nimeni, nu mor culturile (…) Motoarele astea (de la aeronave, n.r.) sunt cu ardere internă, cu combustibil care e un fel de motorină, o bagi acolo, arde că așa arde turbina și el (motorul, n.r.) elimină niște gaze, un gaz important este hidrogenul care se întâlnește în aer cu oxigenul, care dă apă. Apa condensează imediat și uite niște mini-norișori”, a spus Mihai Sturzu în podcast, potrivit Can Can.

Unii cetățeni au avut tot felul de idei cu privire la dârele albe de pe cer, de la semne de război, la mesaje divine. Cu privire la credințele lor, pilotul care a dat o explicație logică și științifică pentru ce se întâmplă, de fapt, a spus: „Nu vreau să descurajez pe nimeni în credințele proprii. Eu încurajez pe toată lumea să creadă în orice. Mie îmi place cu libertatea pe pământ. Eu nu sunt stresat cu ce văd pe cer”, a adăugat pilotul.

Florin Grozea și Mihai Sturzu, din nou împreună!
În una dintre cele mai recente imagini postate de Florin Grozea pe un cont de socializare se observă ușor cât de bine se înțelege, în continuare cu Mihai Sturzu, fostul său coleg de trupă, care acum lucrează ca și pilot la o companie aeriană.

Am zburat recent cu Mihai. A fost o experință super frumoasă. A fost pentru prima dată când am zburat cu el. Este cel mai tare pilot, vorbește frumos și cu multă pasiune pasagerilor. Am zburat cu el de la București – Barcelona.
Nu am avut niciun fel de emoție pentru că Mihai are foarte multă experiență, zboară de la vârsta de 21 de ani. Chiar dacă trupa nu mai este, noi suntem prieteni de 37 de ani, comunicăm, ne mai vedem, ne cerem păreri”, a declarat pentru Click!, Florin Grozea.

Pentru că are o relație apropiată și cu prietenii virtuali, Florin a postat o fotografie alături de Mihai, în timp ce se aflau la bordul avionului. De asemenea, acesta le-a explicat tuturor, în câteva rânduri scrise prin ce experiență frumoasă a trecut:„Doamnelor și domnilor, vă rog să luați loc pentru o călătorie în lumea antreprenoriatului, inspirată de o zi petrecută cu un căpitan de avion. Am avut recent ocazia să petrec o zi alături de un vechi prieten (Mihai Sturzu – n.r), în prezent pilot de linie comandant. Experiența a fost edificatoare…

Nu numai că m-a umplut de admirație, dar mi-a oferit, de asemenea, informații valoroase aplicabile în activitatea mea de zi cu zi, în lumea antreprenorială”.

Mihai Sturzu vrea să-și întemeieze o familie alături de partenera sa
Despre cum este viața sa la 44 de ani, artistul spune că deși ultimii ani nu au fost foarte ușori, vrea să-și concentreze atenția înspre viața personală.

Viața mea la 44 de ani este mai frumoasă ca niciodată. Am avut șansa să trec de la viața pe care o trăiam „pe pilot automat”, tot timpul pe fugă, tot timpul implicat în te miri ce activități care doar îmi luau energia și atenția, la o viață în care sunt prezent aici și acum, trăiesc conștient fiecare secundă, îmi acord mie și le acord oamenilor din jurul meu timp, atenție și iubire.

Da, viața e frumoasă la 44 de ani! Orice zi este minunată când poți spune cuiva „te iubesc”. Îmi doresc să petrec mult timp cu partenera mea, sa călătorim, sa trăim experiente frumoase împreună”, a declarat Mihai Sturzu, conform DigiFM.

Previous Story

(Video) „Priviți cum erau să moară”. Doi șoferi inconștienți la un pas de accident pe DN1-E60

Next Story

(Foto) O nouă stațiune a apărut lângă Brașov, la mai puțin de o oră distanță. „Aici vin vulturii, primăvara, de beau apă ca să întinerească, aici îşi învaţă puii să zboare, deasupra acestei oglinzi fermecate mijesc de somn, cu aripile-ntinse, trufaşii regi ai înălţimilor”