La doar 22 de ani, influencerița de pe TikTok Iorga Ana Maria Valentina câștigă 10.0000 de euro lunar. „Nu rămân cu ei până la sfârșitul lunii. Îi mănânc, îi beau, mă distrez, mă simt bine”

Last Updated on februarie 2, 2024 La doar 22 de ani, influencerița de pe TikTok Iorga Ana Maria Valentina câștigă 10.0000 de euro lunar. „Nu rămân cu ei până la sfârșitul lunii. Îi mănânc, îi beau, mă distrez, mă simt bine” 1

Iorga Ana Maria Valentina este o influenceriță norocoasă pe TikTok. Ea a dezvăluit că obține sume importante pentru ceea ce face. Are toate semnele că nu va rămâne cu nimic din banii câștigați, se laudă că îi cheltuie aproape pe toți pe lucruri fără importanță: haine, mașini.

Foarte mulți oameni o știu pe Iorga de pe TikTok, în timp ce alții au cunoscut-o mai bine în episoadele show-ului fenomen „Buzz House”, realizat de Selly, scrie RTV.

“În prima secundă în care am dat de bani m-am entuziasmat, am spart mall-ul, machiaje, haine, genți. Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești, doar să respiri, să fumezi o țigară, să bei un suc, acolo ești la 300 de lei. Când am început să dau de bani mai ca lumea, m-am aruncat în dragostea mea, Louis Vuitton, și nu m-am mai întors.

După, mi-am luat mașini. Cu cât faci mai mulți bani, cu atât e nevoia să cheltui mai mult. M-am bucurat de ei, am vizitat câteva țări, nu mă abțin de la nimic. Am făcut banii ăia ca să mă bucur de ei. Mi se pare că mi-aș pierde bucăți din suflet să mă gândesc la un tricou, și să rămân doar cu gândul la el. Nu mă abțin de la nimic, de ce-i fac, dacă nu ca să mă bucur de ei?!”, a declarat aceasta.

Influencerița a fost interbată și dacă și-a făcut o medie lunară.

„Am o singură plată care știu că vine într-o zi anume, în rest nu contează. În teorie n-am nimic asigurat, dar eu știu care sunt sumele, în fiecare lună am minim X. Fac minim 10.000 € pe lună, vara, de fapt.

În afara verii, 5-6.000 €, dar vara e altă lucrare. E foarte bine, dar partea proastă e că eu nu rămân cu ei până la sfârșitul lunii. Îi mănânc, îi beau, mă distrez, mă simt bine, dar nu regret, că măcar mă plimb de ei”, a mai spus tânăra, conform cancan.ro,

Tânăra a recunoscut de asemenea că a fost judecată de-a lungul timpului şi poate mai există voci care spun că nu este un exemplu demn de urmat, însă aceste lururi nu au oprit-o să îşi continue drumul.

Mulţi oameni mă judecă, care sunt un pic mai în vârstă şi care au mai multă minte decât mine, spun că nu sunt ok şi poate nu sunt un model pentru copiii lor, dar eu nu consider că cineva de pe net ar trebui să îţi modeleze copilul, dar mi-a şi dat pe alte părţi, copiii de vârsta mea au interpretat-o ca eu fiind reală.

Şi orice sentiment am îl expun şi nu mă ascund de nimic şi dacă am ceva pe suflet o să spun, indiferent de reacţiile celor din jurul meu”, a declarat Iorga în exclusivitate pentru cancan.ro, conform Ciao.

Previous Story

Ce a pățit un șofer care și-a vopsit mașina astfel încât să arate ca una de poliţie. MAI: „Cu ce scop credeți că era folosită această mașină?”

Next Story

Mama Elodiei își așteaptă nepotul. „Este băiat mare, are 18 ani, până acum cred că a fost îndoctrinat de familia lui cu tot felul de lucruri urâte despre noi și nu cred că o să mai vină ziua să îl mai văd”