De ce merge Dan Bittman cu trenul la Predeal și a renunțat la mașină. „La munte, două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase” Cum reacționează fanii când îl văd 

Last Updated on februarie 21, 2024 De ce merge Dan Bittman cu trenul la Predeal și a renunțat la mașină. „La munte, două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase” Cum reacționează fanii când îl văd  1

În ciuda faimei sale, Dan Bittman nu are fiță de vedetă, prin București, el merge și cu transportul în comun. Când vine vorba despre o vacanță la munte, la Predeal, județul Brașov, el preferă trenul. Invitat în podcastul lui Teo Trandafir, el a recunoscut că a avut suspendat permisul de conducere.

Carnetul s-a stricat și am dat și am cucerit testul care se dă ca să recapăt o parte din el. Partea care îi permite să mai circul cât de cât. Știi cât de bine mă simt fără? Sunt atâtea mijloace de transport…”, a spus artistul, care a dezvăluit că îi place să meargă cu autobuzul prin București, conform Libertatea.

Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Ce să zică lumea? Unii se uită, alții nu…Mă simt foarte bine, am fost de nenumărate ori cu 301 și îmi place. Te duci cu telefonul și faci beep (n.r. plătești cu cardul) și dai 3 lei, adică 3 lei, nimic. Și ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș”, a explicat Dan Bittman.

Și a continuat: „La munte, două ore, până la Predeal. Nu patru, nu șase. Cu trenul, clasa întâi sau a doua, depinde cum găsești. Se mai uită unul în câș. Bună ziua, domnul Dan! Ăla care vine și îți ia amprenta dacă ai plătit. Dar nu e nicio problemă, așa ar trebui să fie normalitatea, gen Suedia dacă mă întrebi. Bănuiesc că acolo toată lumea e pe mijloace de transport.
Dacă toate ar merge așa cum ar trebui să meargă, ar fi nemaipomenit. N-ai mai avea nevoie de mașini, de înghesuială”.

Dan Bittman a fost la un pas de a rămâne fără voce
În anul 2012, solistul trupei Holograf a traversat un moment de mare cumpănă, deoarece a fost la un pas de a se retrage de pe scenă.
Invitat în „Gand la Gand Cu Teo”, Dan Bittman a povestit că s-a confruntat cu probleme mari, iar la un moment dat a rămas fără voce. De asemenea, artistul a dezvăluit care a fost și cauza acestei probleme.

Cu vocea m-am lămurit ce a fost, de la un hematom, era într-o zonă inflamată și el tot apăsa. Eu îmi băgam camera de luat vedere până în gât, mă uitam. El apăsa pe un nerv care nu dădea drumul unei corzi vocale, era ca o semipareză. Mă gândeam deja la roluri negative. Într-o singură zi am intrat în panică. Dimineața, până obosea, vorbeam pe vocea mea și după se ducea. Am intrat în panică pentru că am zis că asta o să fie vocea mea de-acum încolo. Am avut un singur moment de ăsta și am zis că asta e”, a spus cântărețul în podcastul lui Teo Trandafir, notează ciao.ro.

Dan Bittman a găsit un medic care l-a salvat
Atunci când credea că totul s-a terminat, iar cariera lui se va încheia, Dan Bittman şi-a recuperat miraculos vocea. „Am început să cânt cu două zile înainte. Era pus spectacolul, normal trebuia să-l anulăm, și pentru faptul că la repetiții dintr-o dată mi-am revenit, astea sunt și meritele neurologului, care mi-a dat o pastiluță minune și mi-a zis că dacă în patru ore nu încep să vorbesc pe limba mea, înseamnă că mi s-a tăiat nervul și e pa.

Am început să iau pastiluțele și dintr-o dată vocea a început să-și revină și m-am dus la repetiții. Am început ușor și, într-adevăr, nu am forțat, și și-a revenit. În meseria asta nu poți să stai. Eu le-a zis la un moment dat, am pus problema și le-am zis să nu stea aiurea, să caute pe altcineva. Au zis că nu, fără mine nu”, a mai dezvăluit acesta.

Previous Story

Bani pentru Aeroportul Brașov sau pentru Spitalul Județean? Situație financiară critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Next Story

Căsătorește-te de Dragobete la peste 1500 de metri altitudine! O experiență unică în Munții Făgăraș. „Creasta Făgăraşilor oferă un spectacol de neuitat”