Brașoveanul Radu Almășan de la Bosquito  a dezvăluit cu ce boală gravă a fost diagnosticat. „Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap”

Last Updated on februarie 13, 2024 Brașoveanul Radu Almășan de la Bosquito  a dezvăluit cu ce boală gravă a fost diagnosticat. „Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap” 1

Brașoveanul Radu Almășan de la Bosquito se confruntă cu probleme mari de sănătate. Solistul trupei Bosquito a fost dintotdeauna discret în ceea ce privește viața personală. De data aceasta, artistul a fost invitat în cadrul podcastului „Vreau să știu”, acolo unde a dezvăluit ce diagnostic crunt a primit, în urma unei vizite medicale. Mai exact, medicii i-au descoperit niște probleme congenitale șla inimă.

Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva .’, a declarat Radu Almășan în cadrul podcastului „Vreau să știu’, potrivit Spectacola.

În urmă cu mai mult timp, Radu Almășan a vorbit despre kilogramele în plus cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, încă din copilărie chiar. Artistul a povestit că nu i-a fost deloc ușor, ba chiar că a ținut numeroase diete, însă totul se pare că a fost în zadar din spusele lui.

‘„Am ținut 800 de diete încă de când eram foarte tânăr și foarte slab, pentru că am avut predispoziția aceasta de copil și nu știu exact de ce este așa metabolismul meu, dar asta e. Nu sunt în măsură să dau detalii sau să sfătuiesc pe cineva ce să facă.
Mai ales că îmi este foarte greu mie să mă prind ce trebuie să fac eu, cum aș putea să îmi permit să spun altcuiva?’, a declarat pentru viva.ro, Radu Almășan de la trupa Bosquito.

Radu Almășan a dezvăluit și o întâmplare din adolescență, pe care a luat-o drept lecție de viață. Artistul a povestit cum, la un moment dat, intrase într-un grup din care făceau parte persoane agresive. Pentru a se adapta, a preluat și el acest comportament, însă ulterior a regretat decizia luată atunci.

Din dorința de a fi acceptat de un grup, de un anturaj, am intrat într-o gașcă de rockeri, unde smardoielile, bătăile și astea erau la ordinea zilei. Pur și simplu a fost o perioadă. De acolo jumătate din grup și-a dat seama și a ieșit la timp, jumătate a făcut mulți ani de pușcărie”, a povestit Radu Almășan în același podcast, potrivit unica.ro.

După o perioadă plină de succes ca solist al celebrei trupe Bosquito, Radu Almășan a decis să facă o schimbare în viața sa și s-a mutat în America. În perioada petrecută în SUA, Radu de la Bosquito a început un proiect muzical solo, denumit Madame Hooligan. După câțiva ani, el a revenit în țară, unde a reunit formația Bosquito.

Previous Story

Singura grădiniţă non-stop, îţi laşi copilul luni şi îl iei vineri. „Când avem nevoie, rămâne şi doarme, mănâncă şi eşti liniştit că ştii că e într-un loc ok”

Next Story

Harta aquapark-urilor indoor. Paradisul Acvatic din Brașov, locul 3 la accesibilitate